שיניים כאבים לאחר סתימה עמוקה

• הוסף לסימניות
לאחר סתימה עמוקה. ביום הראשון כאב. ולמחרת הפסיק. אבל עדיין ששותה קר כואב. הגיוני? או שזה אומר שהסתימה לא הספיקה וצריך טיפול שורש?

• הוסף לסימניות
נשמע לי הגיוני אבל תתייעצו עם הרופא שיניים

• הוסף לסימניות
גם אצלי היה ככה
לקח הרבה זמן עד שעבר.

• הוסף לסימניות
לאחר סתימה עמוקה. ביום הראשון כאב. ולמחרת הפסיק. אבל עדיין ששותה קר כואב. הגיוני? או שזה אומר שהסתימה לא הספיקה וצריך טיפול שורש?
מניסיון, זה קורה
בסתימה עמוקה נוגעים בטעות העצב של השן

• הוסף לסימניות
אני בדיוק עכשיו באותה סיטואציה לאחר חודש עדין כואב , זה תקין?

• הוסף לסימניות
הגיוני מאוד זה עובר עם הזמן ,היה לי מקרה דומה והרופא אמר לי שזה הגיוני ובאמת זה עבר .

• הוסף לסימניות
להתייעץ עם רופא שניים לפעמים קורא שיש דלקת חניכים באותו מקום בעקבות הטיפול
(לי קרא כמה פעמים)
הבעיה שלקחתי אנטיביוטיקה לפני הטיפול. במשך שבוע.

• הוסף לסימניות
הבעיה שלקחתי אנטיביוטיקה לפני הטיפול. במשך שבוע.
לא תמיד עוזר לפני הטיפול לפעמים זה זיהום בעיקבות הטיפול אני עברתי סדרת טיפולים שכלל הכל עקירות סתימות שורש שלקח כמעט שנה הסדרה
ולקחתי 5 פעמים אנטיביוטיקה בגלל דלקות

• הוסף לסימניות
לא תמיד עוזר לפני הטיפול לפעמים זה זיהום בעיקבות הטיפול אני עברתי סדרת טיפולים שכלל הכל עקירות סתימות שורש שלקח כמעט שנה הסדרה
ולקחתי 5 פעמים אנטיביוטיקה בגלל דלקות
השאלה אם אפשר מיד אחרי שבוע אנטיביוטיקה להתחיל מחדש....

• הוסף לסימניות
השאלה אם אפשר מיד אחרי שבוע אנטיביוטיקה להתחיל מחדש....
רופא שניים יענה לך על כל השאלות
אין שום הכשרה בנושא כל מה שאני כותב זה מניסיון אישי
את זה ב"ה עוד לא התנסיתי

• הוסף לסימניות
אם זו רק רגישות לאחר הסתימה, ובדקו היטב שזה לא שורש הרופא המליץ לי על משחת שיניים קולגייט סנסיטיב-מאד מאד עזר!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה