עזרה כאבי אוזניים - דחוף

• פותח הנושא ddd
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
בס"ד

דחוף לעכשיו... בבוקר נלך לרופא בעז"ה

איך אפשר להקל על תינוקת?
לכאורה זו האוזן, כמו פעמים קודמות..

שמן זית, איך זה עובד?
ומה עוד אפשר?

תודה מראש לעונים!

• הוסף לסימניות
לטפטף שמן זית מצמר גפן אל תוך האוזן

• תודה
Reactions: ddd
  • הוסף לסימניות
בס"ד

דחוף לעכשיו... בבוקר נלך לרופא בעז"ה

איך אפשר להקל על תינוקת?
לכאורה זו האוזן, כמו פעמים קודמות..

שמן זית, איך זה עובד?
ומה עוד אפשר?

תודה מראש לעונים!
לחמם מעט שמן זית עם שום (הריח נורא..)
לטפטף לאוזן-- לשים לב שזה יהיה פושר ולא חם מידיי
עוזר פלאים!!!

• תודה
  • הוסף לסימניות
יש לך מי חמצן?
אם כן, תטפטפי מעט, ככל הידוע לי זה עוזר מאד כשיש דלקת (זה 8 שח בבית מרקחת בלי מרשם)
השתמשתי בזה לפני כמה שנים אצל אחד הילדים שמאד סבל, ואני זוכרת שזה עזר

• תודה
  • הוסף לסימניות
יש לך טיפות אזניים בבית?
אנסטטיק?
דתאמיצין?
אם היה הייתי נותנת ולא שואלת כאן ...

תודה על כל התגובות

לטפטף שמן זית מצמר גפן אל תוך האוזן
עשיתי את זה, ונתפלל שיעזור.
תודה רבה

• הוסף לסימניות
נורופן זה קודם כל אני לא הייתי שמה שום דבר כי אולי יש חור?

• תודה
  • הוסף לסימניות
רפלקסולוגיה מיקל מידית
נכון! הזכרת לי שרפלקסולוגית אחת אמרה לי ללחוץ בכף רגל בתחתית של הזרת והקמיצה (בשתי הרגלים), לחיצות וסיבובים בעדינות, אפשר עם שמן זית או קרם.

• תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה