כאבי בטן לתינוק

• הוסף לסימניות
הצילו!!!
יש למישהו ניסיון עם משהו שעזר להרגיע כאבי בטן לתינוקים? כבר ניסיתי גרפווטר וסימקול ו...בינתיים שום דבר לא עזר.

• הוסף לסימניות
פתרון יסודי במקרה של יונק -לשנות את התזונה של האם.

• הוסף לסימניות
פתרון זמני- נדנוד בצורה מיוחדת- שמים את התינוק על היד כשהבטן שלו בין כף היד למרפק זאת תנוחה מאד מרגיעה ומקלה כמה נדנודים כאלה והוא נרדם לך עד הפעם הבאה...

אני לא יכולה לנחם אותך כי מה שעשיתי לא עזר גרפווטר וכל ההומאופטים האלה כל שבוע הורדתי מהתפריט משהו אחר שום דבר.. עד גיל 4 או 5 חודשים למהדרין... סבלנו נוראות יחד עם התורן הקטן ובתורנות כל אחד נידנד קצת...

טרמפולינה גם היא עוזרת מאד (כשהתינוק לחוץ הכאבים מתגברים והטרמפולינה יוצרת רוגע)
וכמובן לשחרר כל כמה זמן בעדינות מה שאפשר (ללחוץ רגליים בזהירות כלפי הבטן ומי שמכיר יש עיסוי עדין מלמטה כלפי הטבור שגם משחרר)

• הוסף לסימניות
בס"ד

הרמת ברכי התינוק לכיוון הבטן ולחיצה קלה
גורמת מו מסג' מרגיעה בהרבה מאוד פעמים, מנסיון

• הוסף לסימניות
עיסוי- פתרון מעולה. תנועות סיבוביות מהטבור הולכות ,מתרחבות ומשחררות.
או בטן מול בטן וטפיחות קלות על הטיטול. (-עיצה עתיקה שנתן מוהל להורי)

• הוסף לסימניות
יש משהו טבעי של ד'ר ינשוף אומופטי
עוזר פלאים

• הוסף לסימניות
בבית החלמה טלזסטון ראיתי שלכל התינוקות שלא היו רגועים מכאבי בטן עטפו אותם עם חיתול בד, הצמידו את הידיים לבטן והידקו חזק את החיתול, זה היה נראה ממש נורא, אבל תוך שניות הוטב להם.
שמעתי שם שזה פטנט מנצח.

• הוסף לסימניות
החיתול ממש על הבטן ביחד עם הידיים? קשירה חזקה? אשמח אם תפרטי יותר?

• הוסף לסימניות
הידיים צמודות לבטן קצת קדימה, והן קשרו את החיתול היטב, הילד לא יכול היה להזיז את הידיים, נראה לי החיתול היה משולש כזה, לא מאד התעמקתי, תודה לה' העולל שלי היה רגוע, אבל מדהים היה לראות איך הם נרגעו מזה הבכיינים. הן טענו שזה הכי מזכיר לו את מצבו טרום הלידה ומרגיע.
לא לוקחת אחריות על הסיפור, הוא נשמע אכן הזוי, אבל אם תבקרי שם בתינוקיה או תשאלי אותן תשמעי שאכן זה עוזר, הן מתמודדות עם עשרות תינוקות ביום, ורבים מהם כמובן בוכים המון...
גידול קל!

• הוסף לסימניות
הייתי שם לא מזמן... חבל שלא החכמתי אז...

• הוסף לסימניות
היה פה לא מזמן קישור בנושא...
תעשי חיפוש,
אין לי כוח לחזור על מה שכתבתי שם....:rolleyes:

• הוסף לסימניות
אני למדתי את זה מאימי, אבל זה לא תמיד עוזר:
צרפתי איור להמחשה, את מקפלת משולש קטן ומניחה את התינוק (הראש מציץ כמובן. החיתול רק מהכתפיים) ואז עוטפת אותו חזק עם שני הצדים (מקפלת לאמצע) ואת המשולש למטה מרימים ועם הקצה סוגרים שלא יפתח (מכניסים לתוך הקיפול של הצדדים)
מקוה שזה מובן

מזל טוב והרבה נחת

קבצים מצורפים

• חיתול.jpg
    KB 781.2 · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
התמונה לא עולה. יש X בפינה השמאלית.
רק אצלי?

• הוסף לסימניות
מוזר, העליתי רגיל
אבל לא נורא, זה לא כזה פספוס, בסה"כ הדגמה של חיתול מקופל למעלה...
הרעיון הוא שהתינוק יהיה בתנוחה עוברית - ידיים משולבות באיקס שכפות הידיים לכוון למעלה וגם הרגליים משולבות באיקס.

• הוסף לסימניות
יכול מאד להיות שהתינוק רגיש למאכל מסוים שאת אוכלת.
הדוגמא הקלאסית: חלבי.
אבל יכול להיות עוד הרבה דברים...
אם זה ממש נורא הכאבים שלו- הייתי בודקת אלרגיות.
בהצלחה!!!

• הוסף לסימניות
תקוה, מה המשהו הטבעי הזה? איפה קונים? האם עזר לך לכאבי בטן חזקים וממושכים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bhj;645845:
יכול מאד להיות שהתינוק רגיש למאכל מסוים שאת אוכלת.
הדוגמא הקלאסית: חלבי.
אבל יכול להיות עוד הרבה דברים...
אם זה ממש נורא הכאבים שלו- הייתי בודקת אלרגיות.
בהצלחה!!!
איפה היית בודקת אלרגיותבכזה גיל, ושזה יהיה אמין?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה