כאבי גב תחתון איומים

• הוסף לסימניות
יש לכם ניסיון בנושא? האם יש לזה פתרון, או שצריך פשוט להמתין שיחלוף?

• הוסף לסימניות
כמה זמן כבר המתנת?
זה יכול להיות קשור לשינה בצורה לא נכונה
ואם זה אחרי לידה אז ברור שיכול להיות
וכמובן שזה יכול להיות דברים נוספים שאין טעם סתם לזרוק באויר.
ללכת לרופא משפחה זה בסיסי.
(אני סבלתי מזה מאוד!! ורופא משפחה מיקד את הבעיה ע"י כמה בדיקות במקום ושאלות הכוונה)

• הוסף לסימניות
יש לי נסיון ונושעתי עם כירופרטיקה.

• הוסף לסימניות
אפשר בבקשה לקבל מידע על כירופרטיקה מה זה

• הוסף לסימניות
גם אני סבלתי שנים מכאבים בגב תחתון,
לאחר שעשיתי מדרסים הכאב חלף כלא היה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פוסטר;1036853:
גם אני סבלתי שנים מכאבים בגב תחתון,
לאחר שעשיתי מדרסים הכאב חלף כלא היה.
יש לי את המדרסים הכי יקרים בשוק...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
שמעתי שהספר "מאחורי כאב הגב" בהוצאת "המודיע" הושיע הרבה במצב כזה.

• הוסף לסימניות
על איזה כסא אתם יושבים
היו לי בעיות כאלה והחלפתי כסא יותר מקצועי של חברת צרעה והכאבים הפסיק

• הוסף לסימניות
את רוצה שאעתיק לך מויקפדיה?

• הוסף לסימניות
כאבי גב תחתון

לי יש כאבי גב תחתון נוראיים אחרי שינה של 7 שעות

בעבר הלכתי לכל מיני רופאים - אך לא הועיל
רצו לשלוח אותי למיפוי עצמות - לא הלכתי

עשיתי פיזטורפיה
והרופא אמר לי שזה כנראה מישיבה ממושכת
אבל המענים הוא שיש לי את הכאבים רק בקיץ

• הוסף לסימניות
כדאי לבדוק מה מצב המזרון שאת ישנה עליו ומה הוותק שלו. מורה ותיקה להתעמלות אמרה לי שעדיף מזרון חדש של חדר ילדים מאשר מזרון ישן של חדר שינה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה