עזרה ראשונה! כאבי גב תחתון

• הוסף לסימניות
אני ב"ה בה. מתקדם מאוד, סובלת מכאבי גב תחתון חזקים שמפריעים לתפקוד כבר מספר שבועות, אם יש למישהי עצה מנסיון בלבד אני אשמח

• הוסף לסימניות
קורה הרבה ממאמץ פיזי או מהתכופפות כמו בשטיפת כלים שאת רחוקה מהשיש... (אפשר לנסות לעמוד על הצד)
חגורת בטן יכולה מאד להקל (אין לי המלצה מניסיון על משהו מומלץ)

• הוסף לסימניות
קורה הרבה ממאמץ פיזי או מהתכופפות כמו בשטיפת כלים שאת רחוקה מהשיש...
חגורת בטן יכולה מאד להקל (אין לי המלצה מניסיון על משהו מומלץ)
אני כבר שבועיים נמנעת כמעט לחלוטין מהתכופפות אפילו קלה בגלל הכאב.... איפה אפשר להשיג החגורת בטן?

• הוסף לסימניות
מענין אם זה סימפי

• הוסף לסימניות
מענין אם זה סימפי
לא נשמע- כמעט שום סימפטום שם אין לי

• הוסף לסימניות
פעמים רבות הבעיה במזרון
אם הוא ישן והקפיצים הלכו לעולמם [גם כשזה לא נדמה כך] או אפילו בחדש ולא איכותי מספיק
ושמעתי עצה מרופא מומחה, לישון על דיקט פשוט עם מזרון ספוג דק ולפעמים זה פותר את כל הבעיות

• הוסף לסימניות
זה עלול לקרות גם כתוצאה ממחסור בסידן או ברזל, וגם ממתח נפשי goodmed

• הוסף לסימניות
את הנזרן כדאי להפוך מדי פעם. אפשר גם לשים הגבהה מתחת למזרן בצד של הרגליים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה