עזרה כאבי גב

• הוסף לסימניות
פעם כשקראתי 'כאבי גב - מכה שלא כתובה בתורה' לא הבנתי מה פשר הפרסומת, עד שחשתי אותה.
כאבים בגב התחתון בא לידי ביטוי אחרי ישיבה, אני לא מצליחה להתיישר אלא הולכת עקום כמו זקנה אך לאט לאט בסד מתישרת.
לאן זה שייך אורטופדיה? התעמלות? מדרסים?

• הוסף לסימניות
אני הייתי מנסה קודם כל נעלי ספורט. בד"כ זה עוזר מאד

• הוסף לסימניות
כירופרקט/ית יכול לעזור, אחרי טיפול אחד תרגישו הקלה.

• הוסף לסימניות
אם את יושבת שעות ארוכות, אולי להחליף כסא?

• הוסף לסימניות
בדיוק מה שאני מרגישה ויש לי פריצת דיסק!

• הוסף לסימניות
לאחותי יש פריצת דיסק, היא עברה כירופרקט, טיפולים שונים, ומה שבאמת עזר לה, רק בריכה.

היא יוצאת לבריכה, 3 פעמים בשבוע, והמצב שלה השתנה מקצה אל קצה. ממצב של לא יכולה ללכת, היתה מגיעה לבריכה עם מונית, וב"ה, היום היא אדם אחר, יוצאת, נוסעת, שינוי דרסטי.

רפואה שלימה לכולן!

• הוסף לסימניות
דבר ראשון אורטופד!
הוא יבדוק מה שורש הכאבים, ולפי זה תדעי אלו המלצות רלוונטיות לגבייך.

• הוסף לסימניות
יש ספר בשם "מאחורי כאב הגב" לפי שיטת ד"ר סארנו
מומלץ מאוד!

• הוסף לסימניות
יש הרבה סיבות,
ממליצה לך לפני שאת משלמת כסף לכל מיני טיפולים למינהם פשוט ללכת לאבחן את מקור הבעיה.
בעבר סבלתי גם בעקבות שרירי בטן רפויים. ושיעורי התעמלות - פילאטיס, העלימו את הבעיה לחלוטין.

• הוסף לסימניות
מאד חשובה אבחנה נכונה, לכך צריך- אורטופד טוב או רופא משפחה מומחה שיפנה לצילומים מתאימים.
ולגבי עזרה ראשונה- תלוי כמה הסבל,
אפשר להעזר בדיקור סיני- מאד עוזר,
כירופקטיה, פיזיותרפיה, אוסטאופתיה, רפלקסלוגיה ועוד הרבה שיטות. לכל אחד עוזר משהו אחר- מינסיון עגום.
מאד רצוי קודם כל לאבחן את הבעיה.
רק בריאות!!

• הוסף לסימניות
אני משקמת בעיות בכאבי גו -מדריכת תנועה משקמת מטעם ויינגיט מה שאני יכולה להמליץ לך על רגל אחת זה- תנועה תנועה תנועה פעילות גופנית היא הסוד לא לפחד מהכאב וגם אם כואב אפשר להתעמל אפילו תחת השפעת אקמול
אם תירצי לבוא אלי לשיקום<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה