דרוש מידע כאבי חניכיים קשים בהריון

• הוסף לסימניות
שלום וברכה,
אשתי לא ישנה כל הלילה מכאבי שיניים/ חניכיים קשים (הריון)
אשמח לעיצות להקלה עד שתלך היום לרופא.
בלעה כבר אופטלגין ואקמול וזה לא עוזר לה.

תודה רבה

• הוסף לסימניות
שלום וברכה,
אשתי לא ישנה כל הלילה מכאבי שיניים/ חניכיים קשים (הריון)
אשמח לעיצות להקלה עד שתלך היום לרופא.
בלעה כבר אופטלגין ואקמול וזה לא עוזר לה.

תודה רבה

• הוסף לסימניות
הייתי בסרט הזה לא מזמן. כאבים חזקים בחצי פנים עד העיניים.
הייתי אצל רופא שיניים, ובצילום לא ראו כלום
מסתבר ששיניים רגישות בהריון, יכולים לכאוב גם כשאין חורים.
צחצחתי שיניים עם סודה לשתיה - שעוזר מאוד לדלקת בחניכיים + משככי כאבים. יחד זה הקל מאוד על הכאבים, ואחרי כשבוע זה נעלם ב"ה!

• הוסף לסימניות
לגרגר מים עם מלח בפה מאד מאד עוזר לבעיות חניכיים
רפו"ש!

• הוסף לסימניות
לי לחניכיים מאוד עזר המשחת שיניים של פוראבר

• הוסף לסימניות
טיפות אופטלגין יותר עוזרות (וגם נורופן אבל לא בטוחה אם מותר בהריון)

• הוסף לסימניות
מנסיון-
בד"כ כשיש צינון רציני הסינוסים מלאים וזה מתחיל לרדת לכיוון האף והחניכיים העליונות (בדגש על ה. )
מה שצריך זה "לפתוח" שלא יתנקזו נוזלים
לשים קערה עם מים רותחים לטפטף 3-4 טיפות של שמן אקליפטוס
לעצום עיניים ולשים את הפנים מעל הקערה, האדים שעולים מרככים למעלה והכל יוצא
מנסיון ממש אחרי כמה סבבים כאלה הכל עבר!

• הוסף לסימניות
מי פה של ליסטרין כמה פעמים ביום
גם משכך כאבים וגם מרפא

• הוסף לסימניות
לי לחניכיים מאוד עזר המשחת שיניים של פוראבר
מצטרפת להמלצה.
הייתי כבר בשלב שהייתי אצל מומחה חניכיים שהמליץ על הקצאת שורשים עקב נסיגת חניכיים, מוגלה ורגישות מטורפת.
פחדתי לעבור את הטיפול והתחלתי להשתמש במשחת שיניים של פוראבר, (43 ש‘‘ח לשפורפרת שמחזיקה לי כחצי שנה בשימוש יומיומי) מיד היה שיפור, והמוגלה נעלמה!
כשהגעתי לשיננית מס‘ חודשים אח‘‘כ, לא האמינה לי שלא עברתי שום טיפול.

מרגישה צורך להדגיש- אני לא נציגה שלהם ולא משתמשת במוצרים נוספנם בינתיים, אבל את המשחה רוכשת כבר מעל שנתיים רצוף.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה