התייעצות כאבי רגליים אחרי שפעת ודלקת ריאות לנערה - מישהו מכיר?

• הוסף לסימניות
הבת שלי אחרי שפעת קשה שכללה כאבי שרירים
הסתבך אח"כ לדלקת ריאות, סיימה טיפול, אך יש לה כאבי רגליים כמו אחרי תרגילי התעמלות חזקים..
יש לציין שהברזל שלה נמוך והיא התחילה עכשיו לקחת ברזל
מישהו מכיר כזו תופעה? הרופאה לא עשתה מזה ענין..

• הוסף לסימניות
בדקתם חיידק סטרפטוקוק? הבן שלי התחיל לצלוע ביום מן הימים והתלונן שמאד כואב לו הרגל זה היה אחרי כמה ימים של צינון וחום הגננת המליצה לעשות משטח גרון וכך עשינו והתברר שצדקה ביחד עם הצינון היה גם כאב בגרון שלא זיהינו עקב צינון כללי אבל החיידק הזה לא יוצא לבד והוא יכול לרדת לכול מיני מקומות שלא נדע למשל ללב . אז אצלו הוא נתפ ברגל כמה ימי אנטיביוטיקה וב''ה הכל עבר
אז תבדקו את זה ורפואה שלימה

• הוסף לסימניות
בדקתם חיידק סטרפטוקוק? הבן שלי התחיל לצלוע ביום מן הימים והתלונן שמאד כואב לו הרגל זה היה אחרי כמה ימים של צינון וחום הגננת המליצה לעשות משטח גרון וכך עשינו והתברר שצדקה ביחד עם הצינון היה גם כאב בגרון שלא זיהינו עקב צינון כללי אבל החיידק הזה לא יוצא לבד והוא יכול לרדת לכול מיני מקומות שלא נדע למשל ללב . אז אצלו הוא נתפ ברגל כמה ימי אנטיביוטיקה וב''ה הכל עבר
אז תבדקו את זה ורפואה שלימה
גם אצלינו.
משטח גרון יצא שלילי עם תסמיני דלקת.
חודש הילד התלונן על כאבי רגליים ואז בבדיקות היה ערך אחד גבוה שמראה על סטרפ שהתיישב כנראה ברגל

• הוסף לסימניות
הסתבך אח"כ לדלקת ריאות, סיימה טיפול, אך יש לה כאבי רגליים כמו אחרי תרגילי התעמלות חזקים..
ללכת לרופא ולשאול אותו
מומלץ לעשות בדיקות דם מקיפות

• הוסף לסימניות
מוכר. אחרי מחלה קשה, צריך זמן להתאושש.
הגוף חטף טראומה. והוא יתאושש בע"ה. והיא תחזור לעצמה.
בריאות איתנה!!

• הוסף לסימניות
גם אצלינו.
משטח גרון יצא שלילי עם תסמיני דלקת.
חודש הילד התלונן על כאבי רגליים ואז בבדיקות היה ערך אחד גבוה שמראה על סטרפ שהתיישב כנראה ברגל
כאבה רגל אחת או שתיהן?

• הוסף לסימניות
מענין, אז החיידק התישב ב2 הרגליים?
החיידק ירד לאיזור הרגליים
אנשים לא יודעים כמה חיידק בגרון הוא מסוכן
הוא עלול להגיע ח"ו ללב ובמרווה הייתה כתבה על ילדה שזה הגיע לה למוח
ומשהו התחיל להשתבש לה
אני לא כותבת כדי להלחיץ רק כדי שיידעו לבדוק גם את זה.

• הוסף לסימניות
לארונה שמעתי מ2 נשים שאחרי דלקת גרון היה להם כאב ברגל , בקושי יכלו ללכת או לדרוך על הרגל
זה הגיע ביחד עם שפעת חזקה, אולי זה זן חדש של שפעת

• הוסף לסימניות
בדיקות דם לא יזיקו.
כמובן גם של מדדי דלקת.

• הוסף לסימניות
גם אני מנסה להבין - האנטיביוטיקה לדלקת ראות - לא מועילה לסטרפ...
גם אצלי אנטיביוטיקה חזקה לראות לא מנעה התפתחות דלקת (לא בגרון)
אני חושבת שכאבי הרגליים מהם סבלתי בזמן השפעת המזעזעת שעברתי - הם חלק מהתופעות
עם זאת על הצד הבטוח כדאי לעשות בדיקות דם ושתן
רפואה שלמה!

• הוסף לסימניות
גם אצלי כאבים לסרוגין ברגליים אחרי שפעת בלי שהיה סטרפ (בדיקת דם לנוגדני סטרפ יצאה שלילית) ואמרו לנו שזה זן שפעת שמסתובב עכשיו
צריך לקחת כדור מסוג אנטי דלקתי כמו נורופן או פוינט פעמיים ביום וזה ממש מקל עד שהתופעה עוברת
כמובן שכדאי לבצע בדיקות דם לנוגדני סטרפ לשלול סטרפ

• הוסף לסימניות
חשוב מאוד להבין שאחרי כל מחלה ובודאי אחרי שפעת, הגוף לא חוזר מיד לפעילות רגילה,
ואם אנחנו חוזרים לפעילות רגילה (לימודים/עבודה/ עבודות בית/פעילות חברתית ) אין לגוף פנאי להחלים
כדאי עד כמה שאפשר, לשריין עוד 3-4 ימים של מנוחה מוחלטת ותזונה קלה ומועטה מאוד כדי לאפשר לגוף להחזיר לעצמו כוחות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה