עם אנטיבוטיקה כואביתכן שיש דלקת כלשהי שגורמת לכאבים עזים, ואולי אנטיביוטיקה תעזור
עם אנטיבוטיקה כואב
אני מק'ווה שעוד לפני שנגיע לקידוש לבנה כבר יעברו הכאביםקידוש לבנה
הסגולה הזו מקורה כמדומני בשם רבי נפתלי מראפשיץאוי, רחמי!!
נסו סגולה זו- "בית אמי"
כאב שיניים:
סגולה מסבא הסטייפלר: לומר בקידוש לבנה, לאחר אמירת 'כשם שאני רוקד' וכו': "כך לא יוכלו כל אויבי לנגוע בי לרעה, ולא יהיה לי (או: לפלוני) כאב שיניים".
פעם תקפו את סבתא הרבנית קנייבסקי כאבי שיניים עזים. סבא הזכירה בקידוש לבנה, ומיד לאחר מכן חלפו כאביה. סבתא ספרה על כך לאבא, אבל הזהירה אותו שלא יספר זאת, כדי שסבא לא יתפרסם כבעל מופת, וירבו הפונים אליו, ויתבטל מלימודו.
אני מניח שאתה רגיל לקדש את הלבנה אחרי ז' ימים מהמולד, כפי שפסק בשו"עאני מק'ווה שעוד לפני שנגיע לקידוש לבנה כבר יעברו הכאבים
יש כדור מיוחד בשם נרוסין
משפיע ל12 שעות
ומאד עוזר
מנסיון רב ומר לצערי
וזה שהוא לכל כך הרבה שעות לא גורם לכאב לחזור כל 4 שעות ולקחת כדור נוסף ולחכות שישפיע..
תעשי מהר כל הזכויות שמורות לסגולה, ועדיף שתרשמי בפטנטים. תהיי מיליונרית! (האחוזים לבעלת הרעיון-)אני סבלתי בעבר מכאבי שיניים נוראיים, ופעם שתיתי מקש וראיתי שכל עוד אני שותה זה מרגיע לי את הכאבים... לא ברור...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים