עזרה כאב באצבע מסביב לציפורן

• הוסף לסימניות
מרגיש כמו משהו מוגלתי.
(לא ציפורן חודרנית)
מישהו יודע מה אפשר לעשות כדי להפחית את הכאב?

• הוסף לסימניות
יכול להיות שגזרת ציפורניים ונמשך לך חלק מהעור בצורה לא נכונה.
לא קורה הרבה.
את יכולה להשרות את האצבע עם מים וסבון
אם יש לך אלוורה
ואין שום בעיה לשים קצת אפלומיצין או משחה מהסגנון.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
השאלה היא אם זה רק מרגיע או באמת מרפא?!
לדעתי רק מרגיע...
ועוד אם רואים איפה יש מוגלה אז אחרי שמשרים אפשר
בעדינות לנסות להוציא ...
אם יוצא בקלות אז מיד תרגישי את ההקלה וכמובן גם יתרפא...
אבל לא בטוח שזה הטיפול המומלץ! אולי מומלץ יותר משחה ...ככה שמעתי בכל אופן

• הוסף לסימניות
מים חמים?
כלומר-חמים ממש או חמימים?

• הוסף לסימניות
מסתבר שזוהי באמת מוגלה.

יש לי הצעה, (כך אני עושה לעצמי...)
1. לנקות טוב את האיזור עם מים וסבון. גם את הידיים לנקות.
2. ללחוץ - (אפשר עם גאזה או ממחטה) בעדינות אך בעוצמה (ז'תומרת לאט ובהדרגה) מכיוון מרכז האצבע ועד לקצה הכואב, תו"כ הלחיצה המוגלה אמורה לצאת, והכאב נעלם ברגע! אם לא נפתח- לדקור בעדינות עם מחט מחוטאת.
3. להמשיך ללחוץ ולהוציא את כל שאריות המוגלה.
4. למרוח משחה אנטיביוטית ולחבוש עד הבוקר.

• הוסף לסימניות
2. ללחוץ - (אפשר עם גאזה או ממחטה) בעדינות אך בעוצמה (ז'תומרת לאט ובהדרגה) מכיוון מרכז האצבע ועד לקצה הכואב, תו"כ הלחיצה המוגלה אמורה לצאת, והכאב נעלם ברגע! אם לא נפתח- לדקור בעדינות עם מחט מחוטאת.
3. להמשיך ללחוץ ולהוציא את כל שאריות המוגלה.
אני שמעתי שעדיף שלא להוציא רק משחה מעל וזהו ...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

שואלת בשביל חברה

שנים שאני סובלת מהגרון באופן יומיומי
בד"כ כואב לי ברמה סבירה- כבר התרגלתי
אני לא מכירה מציאות ללא כאב גרון כלל:(
אך מידי פעם מתחיל לי כאב רציני יותר, וזה יכול להימשך תקופה כמו חודש או יותר.
ממש מפריע בתפקוד

כמעט תמיד (אך, לא רק) זה על בסיס רגשי- טריגר שאני יודעת שהוא היה הגורם
אם אני נמצאת במקום שגורם לי מתח/ הרגשת מצוקה אפילו לא גדולה מידי
אוטומטית מתחיל לכאוב לי הגרון בעוצמה, ובד"כ זה מלווה בהרגשת חנק, וקושי לנשום.
אני מנסה לעשות נשימות ולא מצליחה.
משטח גרון יוצא בד"כ שלילי,
בהמלצת רופא לקחתי כדורים נגד אלרגיה- ללא השפעה
בתכנון לקחת אומפרדקס/ רני לצרבות , ואם לא יעזור אלך לרופא א.א.ג שיעשה צילום.
אני חושבת שהכי מתאים פה טיפול גוף- נפש
אני רוצה לקבל מידע על טיפול בשלושת המיימדים. האם הוא יעיל?
שמעתי על אחת בשם עמרוסי מב"ב הבנתי שהיא מעולה, אשמח לקבל עוד המלצות.
ואם יש מישהי מעולה מעולה בבית שמש- אשמח מאד.
שמעתי גם על טיפול בתדרים, זה מוצלח? אולי אפילו רק אבחון לזהות את הבעיה?
והאם ומה אפשר לבדוק גם מבחינה פיזית

אודה מאד על כל מידע/ הכוונה/ עזרה
תודה רבה!
מחפשת עזרה נואשת אולי מישהו מכיר שמע ??
הבת שלי בת שנה וחצי סבלה מנשימה רעשנית עם ארועים של סטירידור מדי פעם ללא אבחנה כלשהי ,עד פעם אחת לפני בערך חודשיים שוב לא נשמה טוב וחשבתי שחטפה וירוס ,אבל אז היא נכנסה לקוצר נשימה חריף והגיעה לכיחלון
אושפזנו ל 4 ימים היא השתפרה לשבועיים ואז שוב הנשימה החמירה הרופא ריאות החליט לבצע ברונכוסקופיה ,שם מצאו לה רקמה שחוסמת לה 50% מהפתח של הלרינקס ועוד רקמה באזור מיתרי הקול ובצקת הרופא אאג טען שהוא חושב שזה נהיה לה מריפלוקס סמוי הם החליטו לתת לה טיפול נגד ריפלוקס פלוס סטרואידים
זה עזר לכמה שבועות ואז התחלנו להפחית במינון של הסטרואידים ושוב החמרה
ריצות למיון ולרופא ריאות עד שהילדה שוב הגיעה למצב של כיחלון
שוב אושפזנו ושוב ברונכוסקופיה שהראתה החמרה ברקמות ובבצקת
הוחלט לבצע ניתוח לייזר להסרת חלק מהרקמה, כי את זאת שנמצאת באזור מיתרי הקול אי אפשר להסיר, הרקמה נשלחה לביופסיה ,והראתה שזה תהליך דלקתי
מאז הניתוח נהיה שיפור משמעותי והתחלנו בעצת הרופא ריאות להפחית קצת מהסטרואידים עברו בערך 3 שבועות מהניתוח ופתאום שוב יש קצת החמרה שיעול וסטרידור
הרופא ריאות איבחן את זה בתור לרינגיטיס עקשנית וכרונית שאמורה לעבור מתי שהוא בעזה אבל לא ניתן לדעת מתי
ביינתיים אנחנו נואשים ולא יודעים מה לעשות אולי לפנות לכיוונים אחרים
אולי בכלל מדובר במחלה אחרת?
אשמח לכל מידע בנושא
  • תודה
Reactions: SUPERWOMAN1001 //
2 תגובות
מחפשת עזרה נואשת אולי מישהו מכיר שמע ??
הבת שלי בת שנה וחצי סבלה מנשימה רעשנית עם ארועים של סטירידור מדי פעם ללא אבחנה כלשהי ,עד פעם אחת לפני בערך חודשיים שוב לא נשמה טוב וחשבתי שחטפה וירוס ,אבל אז היא נכנסה לקוצר נשימה חריף והגיעה לכיחלון
אושפזנו ל 4 ימים היא השתפרה לשבועיים ואז שוב הנשימה החמירה הרופא ריאות החליט לבצע ברונכוסקופיה ,שם מצאו לה רקמה שחוסמת לה 50% מהפתח של הלרינקס ועוד רקמה באזור מיתרי הקול ובצקת הרופא אאג טען שהוא חושב שזה נהיה לה מריפלוקס סמוי הם החליטו לתת לה טיפול נגד ריפלוקס פלוס סטרואידים
זה עזר לכמה שבועות ואז התחלנו להפחית במינון של הסטרואידים ושוב החמרה
ריצות למיון ולרופא ריאות עד שהילדה שוב הגיעה למצב של כיחלון
שוב אושפזנו ושוב ברונכוסקופיה שהראתה החמרה ברקמות ובבצקת
הוחלט לבצע ניתוח לייזר להסרת חלק מהרקמה, כי את זאת שנמצאת באזור מיתרי הקול אי אפשר להסיר, הרקמה נשלחה לביופסיה ,והראתה שזה תהליך דלקתי
מאז הניתוח נהיה שיפור משמעותי והתחלנו בעצת הרופא ריאות להפחית קצת מהסטרואידים עברו בערך 3 שבועות מהניתוח ופתאום שוב יש קצת החמרה שיעול וסטרידור
הרופא ריאות איבחן את זה בתור לרינגיטיס עקשנית וכרונית שאמורה לעבור מתי שהוא בעזה אבל לא ניתן לדעת מתי
ביינתיים אנחנו נואשים ולא יודעים מה לעשות אולי לפנות לכיוונים אחרים
אולי בכלל מדובר במחלה אחרת?
אשמח לכל מידע בנושא
  • עצוב
Reactions: לי@.ס1 //
0 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה