כאב בפרק הזרוע- כתוצאה מעבודה במחשב- מה עושים?

• הוסף לסימניות
שלום
לאחורנה היתה לי עבודה (ב"ה!) עם הרבה מאד מאד מאד תמונות לצריבה, ועם קצת קצת קצת זמן לבצע. בתכלס עבדתי בלחץ ובמהירות מלא שעות ביום, כמה ימים.
ממתי שסיימתי, כואב לי בפרק הזרוע של יד ימין,בחיבור של כף היד לזרוע. הכאבים לא חלפו לי, עבר לילה, ועוד לילה, (עדיין אני מבצעת דברים במחשב, אך לא בכזו כמות)
גם לכם זה קורה?
אני משערת שזה קשור לתנוחה של היד, ודווקא לא נראה לי שיש לי בעיה עם זה:
אני מניחה את הזרוע על הידית של הכסא ובאותו גובה העכבר נמצא לי (על המגרה של המקלדת)
אין לי תזוזות חדות עם היד, זה עכבר אופטי עם גלגלת.
איך אפשר למנוע את הכאבים האלו???
תודה.

• הוסף לסימניות
זה תסמונת ידועה לעובדים עם מחשב, זה יכול להראות על דלקת בגיד אבל לא מחייב.
יש מקרים שאורטופד ממליץ על סד שלובשים זמנית - כמה שבועות/חודשים,
(קונים בחנות אורטופדיה בהשתתפות הקופה).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י blueberry;585153:
זה תסמונת ידועה לעובדים עם מחשב, זה יכול להראות על דלקת בגיד אבל לא מחייב.
יש מקרים שאורטופד ממליץ על סד שלובשים זמנית - כמה שבועות/חודשים,
(קונים בחנות אורטופדיה בהשתתפות הקופה).
איך בודקים את זה?
מישהו עבר את זה?

• הוסף לסימניות
לי היה (ועדיין קצת...)

דלקת במפרק היד השמאלית ואני שמאלית (איני יודעת ממה -אולי מעבודה במחשב ואולי מנגינה על פסנתר .ואולי לא יודעת.)פיזיוטרפיה לא עזרה בכלום ! הסד גם לא עזר-הפוך קיבע את היד והכאב , זה התחיל לעבור כשדווקא הזזתי וסובבתי אותה הרבה בתוך גיגית עם מים חמים+מלח גס
רפואה שלמה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תובנה;585182:
איך בודקים את זה?
מישהו עבר את זה?

בודקים את זה בביקור פשוט אצל אורטופד.
לאחותי ולחברה שלי היה את זה. לאחותי האורטופד קבע שזה דלקת בגיד והסד עזר לה כעבור כמה שבועות.
לחברה שלי גם היה כאב, אבל אצלה אורטופד אמר שזה לא דלקת והפנה אותה לפיזיוטרפיה.
האמת היא שגם לי היה את זה לפני תקופה וזה עבר לאחר מנוחה של כשבוע...
אבל בכל מקרה מומלץ להתיעץ עם אורטופד או מומחה בכירוגיה של כף היד.

• הוסף לסימניות
התרופה היא מנוחה, והסד מכריח לנוח.

• הוסף לסימניות
אוי, מוכר ולא חביב-שיעבור מהר בע"ה
הידית של הכסא בגובה העכבר לא ממש עוזרת
צריך שהמפרק ינוח על המשטח של העכבר עצמו (כאילו שלא ישאר באויר)
יש משטחים לעכבר עם כרית תומכת לפרק כף היד, מומלץ לכולם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י SHIFI;585413:
אוי, מוכר ולא חביב-שיעבור מהר בע"ה
הידית של הכסא בגובה העכבר לא ממש עוזרת
צריך שהמפרק ינוח על המשטח של העכבר עצמו (כאילו שלא ישאר באויר)
יש משטחים לעכבר עם כרית תומכת לפרק כף היד, מומלץ לכולם.

יש לכם המלצות ספציפיות לכריות כאילו?

• הוסף לסימניות
צריך שכף היד - בעצם פרק כף היד - יהיה מונח קצת יותר גבוה מגובה העכבר, ושהאצבעות יירדו כלפי מטה על העכבר. מה שחשוב הוא שכף יד לא תהיה נטויה כלפי מעלה, כי זה הפוך מהתנוחה הטבעית וזה עושה את הבעיה.

• הוסף לסימניות
מנוחה אולי גם הסד הזה.
אבל בכללי מה שאמר לי אורטופד זה או לסבול מידי פעם או לעזוב ת'עבודה... מי שסובל מזה סובל.
אפשר יותר להזהר אבל אן פתרון מושלם!

• הוסף לסימניות
אני גם ממליץ על כרית לעכבר שאפר לקנות בכל חנות מחשבים.

• הוסף לסימניות
למרות שלי יש כרית כזו וזה לא עוזר מי יודע

• הוסף לסימניות
הנה תמונה

לי יש בערך כזאת ובלי זה נהיה לי כאבים. כמובן שצריך גם לשמור על ידית לכסא וזוית של 90 מעלות

צפה בקובץ המצורף 94528

קבצים מצורפים

• 0 ביטים · צפיות: 0

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה