עזרה כאב חזק בשן

• הוסף לסימניות
עזרה ענקית!
למי יש עצה מידית להקלה לכאבי שיניים נוראיים [פשוט מוציאים מתפקוד ומונעים שינה] למבוגר?
ודרך אגב, מישהו התנסה כאן עם כללית סמייל בביתר, איך הרופאים שם?

• הוסף לסימניות
לצחצח שיניים עם משחת מנטה.
יש בה אפקט מרגיע.

היתה לי שן ממש כואבת. קמתי באמצע הלילה, צחצחתי עם משחת אורביטול, נשכתי את המברשת עם המשחה, והיא נכנסה לבתוכו, והמנטול הרגיע.
אחכ לקחתי אקמול ונרדמתי...

• הוסף לסימניות
נרוסין עוזר מאד
אבל לא כדאי לקחת מידי הרבה
גם לגרגר עם מי מלח עוזר
רפואה שלמה

• הוסף לסימניות
לאבא שלי כאב מאד
המליצו לו לגרגר מי מלח יחד עם סודה לתיה והוא אמר שזה מאד מאד הקל.

• הוסף לסימניות
לשפשף את השן עם צמר גפן טבול במשקה אלכוהולי
מרגיע מאוד!!!
וללכת בהקדם האפשרי למרפאת שיניים קרובה עזרה ראשונה
רפואה שלימה

• הוסף לסימניות
רופאה אמרה לי שאם השן כואבת סימן שזו דלקת וצריך לקחת אנטיביוטיקה.

• הוסף לסימניות
אופטלגין..

• הוסף לסימניות
תודה לכל המגיבים, ניסינו כבר כמעט הכל במהלך הלילה אך לצערי, אכן עדיין הכאבים בשיאם וככל הנראה יש צורך להמתין לעקירה כירוגית של שן בינה שיוצרת את כל ה'בלגן' הזה...
יש מי שאולי התנסה עם כירוג בשם ברוק, איך הוא?
ושאלה נוספת, איך הייתם מגדירים את ההחלמה מעקירת שן בינה, כאבים חזקים? חולשה? דימומים?

• הוסף לסימניות
תודה לכל המגיבים, ניסינו כבר כמעט הכל במהלך הלילה אך לצערי, אכן עדיין הכאבים בשיאם וככל הנראה יש צורך להמתין לעקירה כירוגית של שן בינה שיוצרת את כל ה'בלגן' הזה...
ושאלה נוספת, איך הייתם מגדירים את ההחלמה מעקירת שן בינה, כאבים חזקים? חולשה? דימומים?
לי עשו בעבר עקירה בצ'יק.
הגעתי עם כאבים לעזרה ראשונה במרפאה,
הרופא בדק ואמר שצריך לעקור,
הרדים את המקום,
ביקש ממני רגע 'לראות' את השן,
כשסיים 'לראות' השן היתה בחוץ.
עניין של 15 שניות.
ב"ה, לא היו תופעות לוואי בכלל. שכחתי מהשן...
אבל ברור שזו סי"ד מיוחדת, ולא כך תמיד.

• הוסף לסימניות
תעקרו כמה שיותר מהר. חבל לסבול סתם.
בד"כ ההחלמה מעקירה לוקחת לא יותר מיום.
(ורוב הפעמים גם אין כאבים חריגים מעבר לכאב הרגיל ביממה של הטיפול).
אקמול ונגמר סיפור.
אין טעם לסחוב.
תעדכני מחר איך היה.

• הוסף לסימניות
ד"ר נועם ברוק כירורג מעולה!
עקרתי אצלו 4 שיני בינה, הוא עקר כל שן במהירות ובמומחיות בלי כאבים בכלל.
לגבי החלמה - יש כאבים כמובן, השתמשתי באדקס שעזר לי מאוד.
דאגתי לקחת כל פעם עוד לפני שהתחילו הכאבים, כשידעתי שאמור לפוג תוקף המשכך.
לי אישית לא היו דימומים רציניים, אבל זה תלוי מקרה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה