דרוש מידע כאב כתוצאה מישיבה ממושכת, בבקשה עזרה...

• הוסף לסימניות
כסא ברכיים
נהנית מאד!! מכסא כזה.
בצורת הישיבה הזו הגוף בזוית אחת כהה ואחת חדה ולא זויות ישרות - מה שגורם לחלוקת עומסים נכונה ויעילה.
לי אין מצב לשבת על הכסא הזה ביציבה לא נכונה...
וואוו נראה מעניין ...
זה לא נותן תחושה מוזרה כאילו אתה נמצא בחדר כושר?

• הוסף לסימניות
ו
כסא ברכיים
נהנית מאד!! מכסא כזה.
בצורת הישיבה הזו הגוף בזוית אחת כהה ואחת חדה ולא זויות ישרות - מה שגורם לחלוקת עומסים נכונה ויעילה.
לי אין מצב לשבת על הכסא הזה ביציבה לא נכונה...
נשמע מענין,
יש להשיג ביותר זול?

• הוסף לסימניות
וואוו עכשיו שמתי לב למחיר:eek:
במחיר הזה אפשר לקנות כיסה מנהלים מטורף עם קפיצים!
יש כאן ביותר זול

• הוסף לסימניות
יש כאן ביותר זול
מה זה לא נראה שבאמצע כושר?
1683026954689.png

• הוסף לסימניות
תמצאי משהו בספורט שאת אוהבת,שלא יהיה לך סיוט,
כל אחד מתחבר למשהו אחר
ואולי תתיעצי עם המאמנת שלך על מה בעיקר כדאי לך להתמקד כשהמטרה היא להפחית כאב בישיבה
בהצלחה!
הבעיה שאני צריכה לעבוד על עוד דברים חוץ מכאבי ישיבה, (שזה עדיין נסבל)

• הוסף לסימניות
חברה מהעבודה סבלה גם כן וקנתה כיסא פיזיו,
לפי מה שהיא אומרת נגמרו כאבי הגב
זה הכיסא:

1683060004523.png

וזה מה שכתוב עליו.
כסא הפיזיו אידאלי לישיבה יציבה ובריאה, מחליף את הכסא הרגיל בבית ובמשרד, מסייע לשמירה על גב בריא ומשפר את הבריאות הכללית. מאפשר גם אימוני כושר על בסיס הכדור.

בכול אופן ממליצה לך מאוד כל חצי שעה לקום לשתות מים ולעשות תרגילי שחרור.

• הוסף לסימניות
חברה מהעבודה סבלה גם כן וקנתה כיסא פיזיו,
לפי מה שהיא אומרת נגמרו כאבי הגב
זה הכיסא:

צפה בקובץ המצורף 1366647
וזה מה שכתוב עליו.
כסא הפיזיו אידאלי לישיבה יציבה ובריאה, מחליף את הכסא הרגיל בבית ובמשרד, מסייע לשמירה על גב בריא ומשפר את הבריאות הכללית. מאפשר גם אימוני כושר על בסיס הכדור.

בכול אופן ממליצה לך מאוד כל חצי שעה לקום לשתות מים ולעשות תרגילי שחרור.
איך יושבים על דבר כזה 8 שעות??
או שלא הבנתי....

• הוסף לסימניות
אני יושבת הרבה בעבודה
ולא משנה איזה כיסא ניסיתי (אפילו יקרים מאוד) אחרי כמה שעות יש לי כאבים
מה אתם עושים? יש כסא שמונע בעיות כאלה? (ישיבה של מינימום 8 שעות)
פליזזזז:cry:
יאווו תלכי לעשות צילום...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה