עזרה ראשונה! כאב ראש בלי תרופה

• הוסף לסימניות
יש לי כאבי ראש חזקים ממש מהערב,
אינלי בבית שום כדורים (אקמול,נורופן,אופטלגין וכו...)
יש למישו רעיון איך אפשר להרגיע דחוףף לא ע"י תרופה?
תודה רבההה

• הוסף לסימניות
לשכב עם מגבת רטובה וקרה על המצח, מהרקה הימנית עד הרקה השמאלית.
גם אצלינו זו השיטה (במיוחד למיגרנות)
רק עם תוספת קטנה: המגבת סחוטה אך לא עד הסוף. כלומר: עדין קצת מטפטפת (מניחים מתחת הראש מגבת לספיגה של הטפטופים..)
המגבת פשוט שואבת את כאבי הראש..

• הוסף לסימניות
מקפיץ, ממש יעזור לי, ואשמח לתרופות סבתא, טיפול טבעי ...,

בתודה מראש !

• הוסף לסימניות
מזדהה איתך לגבי תרופות סבתא.
הכדורים פשוט לא עולים לי במח כאופציה למרות המצאותם! הרגלים מבית הורי..
אם כי יש לי טיפות אופטלגין, ואם מנה היא 20 טיפות, בזמנים שאני חייבת לתפקד, לוקחת 5-7 טיפות. לא מונע את הכאבים אבל הופך אותם לעמומים.

מוסיפה עוד:
יש נקודות לחיצה או עיסוי שיכולות להקל (רצוי ע"י בנ"א אחר).
לכל סוג כאב ראש- נקודות אחרות. מניסיון על הרבה בסביבה- מסייע מאד!!
  1. ברקות (לחיצה של שתיהן יחד או ליפוף המצח עם בד חזק ממש)
  2. עיסוי של אגודל עולה ויורד בסיבוב מהשקע בצוואר עד סמוך לקודקוד וחזור- מדהים כמה שזה משחרר!! (הסיבה היא כי יש כאבי ראש שמקורם ביציבה לא נכונה, במיוחד מול המחשב שבו אין זרימה טובה של דם בגלל כיפוף הצוואר..)
  3. ב"משולש" בין השכמות בגב. עיסוי של אגודלים מעלה ומטה ומעט סיבוב.
  4. צינון/ סינוסיטיס: לעסות את אזור הקודקוד/ ללחוץ מתחת לתנוכי האוזניים בשקע/ ללחוץ בשקעים שבצידי הנחיריים.
כל הנ"ל הגיעו פשוט מניסיון ולאחרונה התברר לי שיש לכך אסמכתא בדיקור סיני..

ועוד משהו, לגבי מיגרנות:
לאחר בדיקה ארוכה מאד נוירולוגית (כולל MRI) שב"ה שללה סיבה אחרת למיגרנות, ובמקביל אליה, התחלתי לעקוב אחרי התזונה וסדר היום שלי בימי מיגרנות.
עליתי די בקלות על "זרזים", במיוחד על שילובי "זרזים": מתח+ מקור אור חזק (שמש/ תאורה צבעונית של פרוג'קטורים בהופעות-ארועים), מתח+ התייבשות, מתח+ דילוג על ארוחה, מאכלים שמזרזים (קקאו, מוקרמים, מטוגנים) וכו'.. כן. המתח משפיע הרבה.
ומאז, כשאני יודעת שאני בימים מתוחים בעבודה, אני מקפידה מאד על ארוחות איכותיות ושתיה.
ב"ה צמצמתי את מקרי המיגרנה במאות אחוזים!!

• הוסף לסימניות
עיסוי של אגודל עולה ויורד בסיבוב מהשקע בצוואר עד סמוך לקודקוד וחזור- מדהים כמה שזה משחרר!!
מדייקת:
2 אגודלים
יוצאים מהשקע בצוואר (האגודלים במצב רוחבי)
עולים כ-10 ס"מ במעלה הראש ויורדים מטה בקשת כלפי חוץ או ישר למטה חזרה.
כמו 2 שערים אחד ליד השני.

• הוסף לסימניות
להניח פרוסות תפוח אדמה (לא מבושל) על המצח והרקות עד שהכאב נרגע
אפשר להצמיד את הפרוסות עם חגורת בד וכד'
אפשר גם בצורה אחרת לפי הסדר הבא:
פרוסת קולורבי ואחריה במרחק של 2 ס"מ פרוסת מלפפון בחומץ [בחומץ לא במלח!] וחוזר חלילה בדוק ומנוסה!

• הוסף לסימניות
אפשר גם בצורה אחרת לפי הסדר הבא:
פרוסת קולורבי ואחריה במרחק של 2 ס"מ פרוסת מלפפון בחומץ [בחומץ לא במלח!] וחוזר חלילה בדוק ומנוסה!
לא מאמינה שזה בדוק !
רק מלחשוב על מלפפון חמוץ שנמצא על הראש אני חוטפת עוד יותר כאבים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה