מידע שימושי כאב ראש מאפידורל

• הוסף לסימניות
אני ראוה שלכולם עשו את הטיפול , הרופא מרדים לא מוכן לעשות לי הוט טוען שזה כרוך בסיכונים יותר מאפידורל וזה עובר תוך 7 ימים לבנתיים לא יכולה לקום מהמיטה ויש ברית לבן שלי עוד כמה ימים השאלה אם לדרוש את הטיפול או להאמין לו? אני חייבת לשמוע מניסיון של נשים ,
אגב אני לא זזתי חוסר זהירות של המרדים ..

• הוסף לסימניות
אני ראוה שלכולם עשו את הטיפול , הרופא מרדים לא מוכן לעשות לי הוט טוען שזה כרוך בסיכונים יותר מאפידורל וזה עובר תוך 7 ימים לבנתיים לא יכולה לקום מהמיטה ויש ברית לבן שלי עוד כמה ימים השאלה אם לדרוש את הטיפול או להאמין לו? אני חייבת לשמוע מניסיון של נשים ,
אגב אני לא זזתי חוסר זהירות של המרדים ..
אני מייעצת אבל לא בתור רופאה,
לעשות את הטיפול, אני הבנתי שהכאבי ראש יכולים להימשך חצי שנה...למה הוא חושב שרק 7?
אבל כמובן, אני לא באמת מבינה בזה.

אז מניסיון שלי - שווה לעשות את הטיפול.
כי אני לא מצליחה להבין איך את עומדת בכאבי ראש כאלה...

• הוסף לסימניות
אני לא עומדת אני פשוט שוכבת כל הזמן ללא יכולת תפקוד שזה סיוט

• הוסף לסימניות
למישהי זה עבר לבד?? ללא הפעולה הזאת , המרדים הראשי בבית חולים לא רוצה לעשות לי את הפעולה כי טוען שזה מאה אחוז יעבור לי לבד תוך 7 ימים לבנתיים עבר 3 ימים ואין שיפור בכלל ...
בשעתו המליצו לנו לשתות הרבה+תוסף קפאין שקונים בחנות טבע ,אמור לעזור,

• הוסף לסימניות
אני לא עומדת אני פשוט שוכבת כל הזמן ללא יכולת תפקוד שזה סיוט
אוי מסכנה, גם לי היה את זה בפעם הקודמת ולא בגלל חור אחד אלא בגלל ארבע!!!
רשלנות של מרדימים מתחילים!
מניסיון אל תעשי את הטיפול כי אח"כ מתחיל כאבי גב וחבל, כאבי גב למשך חצי שנה!!!
אני פשוט שכבתי בלי לזוז ואפילו ההנקה התבצעה בשכיבה מרוב כאבי ראש!
הם מציעים קופאין שלטענתם זה עוזר, אבל אל תיקחי כי צריך לחכות 6 שעות שהקופאין בכמות גבוה יתנדף מהגוף, אסור להניק בזמן הזה וחבל!!
כשמתחיל לעבור הכאבים (אחרי 4 ימים) אל תעשי את הטעות שלי - נכנסתי להתרחץ כי כל התקופה לא התרחצתי ו... הכאבים חזרו בצורה הרבה יותר חזקה ונוראית לעוד 4 ימים!!
אצלי הבי"ח התעלם האדמו"ר אמר שהוא שולח איש תקשורת להסריט אותי ולדבר נגד הבי"ח, הטיפול הכושל שלהם והם הולכים להפיץ הכל בכל הווצאפים, הבי"ח נלחץ מאוד - עשה ברית מילה מפואר לבן שלי כי הייתי מאושפזת!
קיבלתי שבוע בבית החלמה - הם פחדו מתביעות! יש לך במה להפחיד אותם!!
שיהיה לך רפואה שלימה בקרוב ותגדלי את התינוק/ת בנחת!!!

• הוסף לסימניות
אוי מסכנה, גם לי היה את זה בפעם הקודמת ולא בגלל חור אחד אלא בגלל ארבע!!!
רשלנות של מרדימים מתחילים!
מניסיון אל תעשי את הטיפול כי אח"כ מתחיל כאבי גב וחבל, כאבי גב למשך חצי שנה!!!
אני פשוט שכבתי בלי לזוז ואפילו ההנקה התבצעה בשכיבה מרוב כאבי ראש!
הם מציעים קופאין שלטענתם זה עוזר, אבל אל תיקחי כי צריך לחכות 6 שעות שהקופאין בכמות גבוה יתנדף מהגוף, אסור להניק בזמן הזה וחבל!!
כשמתחיל לעבור הכאבים (אחרי 4 ימים) אל תעשי את הטעות שלי - נכנסתי להתרחץ כי כל התקופה לא התרחצתי ו... הכאבים חזרו בצורה הרבה יותר חזקה ונוראית לעוד 4 ימים!!
אצלי הבי"ח התעלם האדמו"ר אמר שהוא שולח איש תקשורת להסריט אותי ולדבר נגד הבי"ח, הטיפול הכושל שלהם והם הולכים להפיץ הכל בכל הווצאפים, הבי"ח נלחץ מאוד - עשה ברית מילה מפואר לבן שלי כי הייתי מאושפזת!
קיבלתי שבוע בבית החלמה - הם פחדו מתביעות! יש לך במה להפחיד אותם!!
שיהיה לך רפואה שלימה בקרוב ותגדלי את התינוק/ת בנחת!!!
בעניין הקפאין, יש כמות שניתן לקחת בוודאות , גם בקפה יש קפאין, צריך להיוועץ ברופא כמה לקחת, ואם לא עושים בלאד פאץ ומאוד מתייסרים יש כן לקחת את הקפאין ,לדעתי כמובן, והלוואי שזה יעזור (יולדת מתייסרת ולא מתפקדת יותר בעייתי מאשר להימנע מהנקה מספר שעות)

• הוסף לסימניות
אמרו לי לקחת קפאין עם ההנקה אבל בכל מקרה זה לא עוזר כלום לא עוזר לכאבי ראש האלו, השאלה אם זה באמת עובר לגמרי לבד ותוך כמה זמן

• הוסף לסימניות
אמרו לי לקחת קפאין עם ההנקה אבל בכל מקרה זה לא עוזר כלום לא עוזר לכאבי ראש האלו, השאלה אם זה באמת עובר לגמרי לבד ותוך כמה זמן
אצלנו זה קרה בהדסה עין כרם, המצב היה כ"כ גרוע שלא ניתן היה להמתין, מכיוון שהם הרגישו מאוד לא נוח עם המקרה עשה את הבלאד פאץ מנהל יחידת ההרדמה, השיפור היה ב"ה מיידי, כעבור יום חזרו קצת כאבי ראש, בלי שום יחס למה שהיה, אז היא לקחה קפאין עם הרבה שתייה וב"ה הכל עבר, לא היו כאבי גב מעבר לאי נוחות זמנית, אולי תדברי עם רופא אחר או יועץ רפואי?
רפואה שלמה, זה באמת דבר לא נעים :(

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
למעלה