עזרה ראשונה! כאב ראש שלא מפסיק מאמצע הצום

• הוסף לסימניות
כאב ראש נוראי מצהרי הצום, (כמו כאב ראש של חום גבוה)
אין חום
אקמול לא עוזר
שותה המון
נחה רוב הזמן, אחרי יציאה קצרה (למכולת ממול...) היו סחרחורות מטורפות

עצות???

• הוסף לסימניות
נשמע כמו מיגרנה
לקחת אקמול פוקוס (אחד או שתיים, תלוי במשקל)
להכנס למיטה לכבות את כל האורות ולשמור על דממה.
בעז"ה בבוקר לא תזכרי מזה

• הוסף לסימניות
אני עדיין חושב שזה כמו מיגרנה.
אבל אולי חוסר בקפאין שקרה בצום?
לא שותה קפה בכלל
המשקה היחיד הוא מים גם ביומיום (הכי הרבה כוס חלב)

האם מיגרנה יכולה להופיע גם ללא שום רקע משפחתי? מבדיקה קצרה נראה שלא, מלבד זאת מלבד כאב ראש אין שום תסמין נוסף שיכול להצביע על מיגרנה, וגם כאב הראש שונה מהתיאור

• הוסף לסימניות
תנסי לאכול מתוק.
אולי ירידה ברמת הסוכר.

• הוסף לסימניות
ניסית משהו יותר חזק מאקמול?
אופטלגין או נורופן פורטה

• הוסף לסימניות
לא שותה קפה בכלל
המשקה היחיד הוא מים גם ביומיום (הכי הרבה כוס חלב)

האם מיגרנה יכולה להופיע גם ללא שום רקע משפחתי? מבדיקה קצרה נראה שלא, מלבד זאת מלבד כאב ראש אין שום תסמין נוסף שיכול להצביע על מיגרנה, וגם כאב הראש שונה מהתיאור
מיגרנה מופיעה ללא שום רקע משפחתי. בוודאי.

אני מקווה שזה כבר לא רלוונטי.

• הוסף לסימניות
בודאי שכן. יש לי מיגרנות אחת לתקופה ['באישור' רופא] - בצורה נוראית. ואין לי שום רקע משפחתי לזה, אחרי בדיקה.

מיגרנה זה כאב ראש חזק מאוד שמתמקד בקידמת הראש, עם לחץ על העיניים. אי אפשר לסבול אור ורעש.

הפתרון שעוזר לי: רוקסט - ללא מרשם רופא, כדור אחד ושינה בשקט גמור, וזה עוזר ב"ה לכה"פ למספר ימים.

• הוסף לסימניות
בודאי שכן. יש לי מיגרנות אחת לתקופה ['באישור' רופא] - בצורה נוראית. ואין לי שום רקע משפחתי לזה, אחרי בדיקה.

מיגרנה זה כאב ראש חזק מאוד שמתמקד בקידמת הראש, עם לחץ על העיניים. אי אפשר לסבול אור ורעש.

הפתרון שעוזר לי: רוקסט - ללא מרשם רופא, כדור אחד ושינה בשקט גמור, וזה עוזר ב"ה לכה"פ למספר ימים.
רוקסט זה אקמול וקפאין או שיש בזה עוד משהו?

• הוסף לסימניות
רוקסט זה אקמול וקפאין או שיש בזה עוד משהו?
אכן אקמול וקפאין ומעט מאוד קודאין. היות וקודאין ממכר ההמלצה היא לא לקחת את המינון (כמדומני 4 כדורים ליום) יותר מ3 ימים. אך כפי שכתבתי, הכדור עוזר לי אחרי כדור אחד בלבד למס' ימים לכה"פ.

הגעתי לכדור זה אחר כמעט יאוש מכיון ויש לי אלרגיה לכל משככי הכאבים [איבופן, אופטלגין, אספירין].

• הוסף לסימניות
אכן אקמול וקפאין ומעט מאוד קודאין. היות וקודאין ממכר ההמלצה היא לא לקחת את המינון (כמדומני 4 כדורים ליום) יותר מ3 ימים. אך כפי שכתבתי, הכדור עוזר לי אחרי כדור אחד בלבד למס' ימים לכה"פ.

הגעתי לכדור זה אחר כמעט יאוש מכיון ויש לי אלרגיה לכל משככי הכאבים [איבופן, אופטלגין, אספירין].
הוא אכן כדור מעולה, והוא מותר גם בהריון.

• הוסף לסימניות
הכנה נכונה לצום יכולה, בעז"ה, למנוע כאבי ראש אלו
בספר חיים בריאים כהלכה של הרב אסחייק
יש הדרכה מדויקת שממש מועילה
בהצלחה

• הוסף לסימניות

ציינתי שסוג כאב הראש שונה
רעש/ אור לא מפריעים

• הוסף לסימניות
אולי נובע מהתקררות?
לפעמים זה כאבים של סינוסים כואב לך באיזור הסינוסים?

• הוסף לסימניות
אולי התייבשות?
אם כן לבקש עירוי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה