כאייל תערוג

• הוסף לסימניות
צוייר בפוטושו
תערוג.jpg
פ

• הוסף לסימניות
מושלם!! ממש כאיל תערוג, עם האפיקי מים, והעצים ברקע...
איך עושים את זה.
מקסים מקסים!!!
משהו בצבעים ענותן ניחוח של איורים מפעם לא יודעת בדיוק להסביר

• הוסף לסימניות
מהמם מהמם מהמם!!!!!!!!:eek::eek::eek:
יש לי גם ציור בסגנון( כאייל תערוג יעני) אבל לא משתווה בכהוא זה ליצירה הזו!!

• הוסף לסימניות
הסגנון של הנוף המרוחק מזכיר לי קצת שמן... אהבתי את המפל.

• הוסף לסימניות
יפייפה.
כמה דברים הפריעו לי קצת, כמו עומק שדה, אור וצל וקצת כאלה. אבל זה ממש בקטנה, ואני אומר את זה רק כי אתה מקצוען.

• הוסף לסימניות
וואהו ממש אהבתי!
משום מה העובדה שיש קונטור (קו חיצוני) לאיילים ולסלעים ולעוד חלקים, נראית לי אפילו יותר יפה עם הצביעה בסגנון הטרדישיונאל הזה... הניגוד עושה פה עבודה מגניבה!
ציור מרגיע ומלא זרימה

• הוסף לסימניות
תודה רון שהעלית כי מה שגולדשטיין העלה משום מה אני לא רואה
הציור מקסים!

• הוסף לסימניות
רון היקר, ההשתקפות של היער מתחת לסלעים לא נכונה. עבודה מאוד יפה.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
עכשיו את שלי משום מה אני לא מצליח לראות,
זה נראה טוב ,ספר לי מה עשית.
הדבר הראשון שקפץ לי לעיניים זה שזה היה נראה לי שטוח, כלומר ביחס לציור עם המון עומק - הצביעה לא הצליחה להעביר את זה.
אז קודם הוספתי שכבה כחלחלה ב-overlay ואז עם גרדיאנט השארתי אותה בעיקר על ההרים והעצים הרחוקים, ולא על העץ משמאל.
הוספתי עוד שכבת overlay ועברתי עם מברשת לבנה באיזור האמצע - גם להרחיק אותו.
נסיתי שככל שהאובייקטים רחוקים יותר - לתת להם גוון בהיר יותר - לרחוקים ממש - כחול, ולקרובים יותר - לבן צהבהב.
אח"כ הוספתי שתי שכבות - אחת של levels ואחת של saturation - לכל אחת הוספתי מסכה - הרעיון היה שוב - יותר קונטרסט ורוויה של צבע לאובייקטים הקרובים ופחות לרחוקים.
לשאר הדברים הקרובים הוספתי כמה שכבות של אור וצל, צל - ב-multiply בכחול כהה, ואור ב-overlay בצהוב בהיר וחם.
זה בגדול, היו עוד כמה דברים שקצת יותר מסובך לי להסביר בכתב.

..הכנתי סרטון של התהליך. אם מישהו יוכל להדריך אותי איך לשמור את זה שיהיה קטן יותר, אני אוכל להעלות לכאן. כרגע זה שוקל 46 מגה.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
הדבר הראשון שקפץ לי לעיניים זה שזה היה נראה לי שטוח, כלומר ביחס לציור עם המון עומק - הצביעה לא הצליחה להעביר את זה.
אז קודם הוספתי שכבה כחלחלה ב-overlay ואז עם גרדיאנט השארתי אותה בעיקר על ההרים והעצים הרחוקים, ולא על העץ משמאל.
הוספתי עוד שכבת overlay ועברתי עם מברשת לבנה באיזור האמצע - גם להרחיק אותו.
נסיתי שככל שהאובייקטים רחוקים יותר - לתת להם גוון בהיר יותר - לרחוקים ממש - כחול, ולקרובים יותר - לבן צהבהב.
אח"כ הוספתי שתי שכבות - אחת של levels ואחת של saturation - לכל אחת הוספתי מסכה - הרעיון היה שוב - יותר קונטרסט ורוויה של צבע לאובייקטים הקרובים ופחות לרחוקים.
לשאר הדברים הקרובים הוספתי כמה שכבות של אור וצל, צל - ב-multiply בכחול כהה, ואור ב-overlay בצהוב בהיר וחם.
זה בגדול, היו עוד כמה דברים שקצת יותר מסובך לי להסביר בכתב.

..הכנתי סרטון של התהליך. אם מישהו יוכל להדריך אותי איך לשמור את זה שיהיה קטן יותר, אני אוכל להעלות לכאן. כרגע זה שוקל 46 מגה.
וואו ,אני בהלם!
תודה על השיעור , גיליתי כמה כלים חשובים שודאי ישמשו אותי בעתיד.
חלק מזה נשמע לי כמו כמו סינית מתובלת בהודית עממית ,אבל השימוש בשכבות לגווניהן
באמת מאוד מועיל.
נ.ב
שמתי לב שג׳קי ירחי הפיל את התיק עם הפאדיחה של ההשתקפות מתחת לסלעים עליך,
אז תודה גם על זה.

• הוסף לסימניות
שמתי לב (כי יש לו מוח קרימינלי, מה זאת אומרת איך) שאין שום חתימה או סימן מים על הציור.
כדאי שתעלו אותו עם סימן מים כי כרגע הוא ממש אה... מזמין בזרועות פתוחות להוריד למחשב ולהשתמש.

בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה