דרוש מידע "כאן בשבילכם" הוצאת תו נכה

• הוסף לסימניות
מישהו מכירה את החברה הזאת?
מנסה להוציא תו נכה, פניתי לחברה הזאת (''כאן בשבילכם מימוש זכויות רפואיות") והם מציעים תמורת 1500 ש"ח הוצאת תו נכה אבל את התשלום יש להעביר מראש.
לעומת זאת חברות אחרות שפניתי מציעים תמורת 3000 ש"ח+ ואת התשלום יש להעביר אחרי הוצאת התו.

לא מסתדר לי הסכום הנמוך יחסית שגובים חב' "כאן בשבילכם" השאלה אם זה עוקץ? מישהו התנסה איתם??

• הוסף לסימניות
מישהו מכירה את החברה הזאת?
מנסה להוציא תו נכה, פניתי לחברה הזאת (''כאן בשבילכם מימוש זכויות רפואיות") והם מציעים תמורת 1500 ש"ח הוצאת תו נכה אבל את התשלום יש להעביר מראש.
לעומת זאת חברות אחרות שפניתי מציעים תמורת 3000 ש"ח+ ואת התשלום יש להעביר אחרי הוצאת התו.

לא מסתדר לי הסכום הנמוך יחסית שגובים חב' "כאן בשבילכם" השאלה אם זה עוקץ? מישהו התנסה איתם??
אם יש נכות וזכאות אוטומטית, לא צריך חברות ועניינים.
נכנסים למערכת ההזדהות הממשלתית וזה בחיני חינם.

• הוסף לסימניות
אני יודעת שזה בחינם. הבעיה שמדובר באדם מבוגר שמתקשה מאוד בהתניידות והדבר היחיד שיש לי ביד זה המלצה מרופא המשפחה שלו. יקשה עליו מאוד ללכת לרופאים שונים ולהציג כל מיני המלצות רפואיות נוספות כפי שמופיע באתר . יש חברות שיודעות איכשהו להסדיר את זה ככה, השאלה אם מישהו התנסה איתם

• הוסף לסימניות
אם מדובר באדם מבוגר מספיק אישור מרופא המשפחה שאומר שיש קושי בניידות.
אני עשיתי לבד לאדם מבוגר דרך האתר עם כזה אישור ועבר חלק.

• הוסף לסימניות
תנסו לבד עם מה שיש לו, אפשר גם לבקש מהרופא משפחה מסמך שכולל את כול ההיסטוריה הרפואית הרלוונטית.

• הוסף לסימניות
לדעתי אל תנסו עכשיו בתשלום
הכל הולך לעבוור מהפכה והרבה אישורים יתבטלו
עדיף לבקש מכתב מסודר מהרופא עם אבחנות מסודרות ולשלוח למשרד התחבורה

• הוסף לסימניות
יש אולי מישהו שניסה ממש לאחרונה להוציא תו נכה (אחרי הפרשייה)?
פשוט אין לו איזור אישי ממשלתי וכדי לפתוח לו איזור אישי אצטרך להוציא לו כרטיס אשראי במיוחד (אין לו אף אחד מהקריטריונים הנדרשים להרשמה לאיזור אישי)

• הוסף לסימניות
יש אולי מישהו שניסה ממש לאחרונה להוציא תו נכה (אחרי הפרשייה)?
פשוט אין לו איזור אישי ממשלתי וכדי לפתוח לו איזור אישי אצטרך להוציא לו כרטיס אשראי במיוחד (אין לו אף אחד מהקריטריונים הנדרשים להרשמה לאיזור אישי)
אנחנו הוצאנו.
אבל בטיפול בעלי, אין לי מושג מה ואיך. אגב היה ממש זריז.

• הוסף לסימניות
כל בקשה לתשלום מראש, היא לא מקצועית, מעלה חשדות, ולא אינטרסנטית בעבורך

תנסי לחזור אליהם ולבקש 50% מראש ו50% לאחר הוצאת התו
תראי מה תהיינה התגובות, אולי זה יקדם אותך בהחלטה האם לסמוך עליהם או לא.

• הוסף לסימניות
אנחנו באמת הזמנו כרטיס אשראי בשביל זה.
(הזמנו של רמי לוי, ואתם יכולים גם כרטיס של 'יש').
הכרטיס מגיע עד הבית, ומקסימום תבטלו אותו אחרי תקופה.

ושווה ללכת איתו לרופא מוסמך בשביל מכתב מסודר, זה יקל אחכ על כל ההליך.
לא הייתי משלמת 1500-3000 שח על משהו שמגיע לי גם ככה.
אלא א"כ יש לכם כסף מיותר.

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכולם, עזרתם לי מאוד!!
אנסה באמת להוציא לו כרטיס אשראי של יש ואנסה לעשות את זה לבד...

• הוסף לסימניות
אנחנו גם הוצאנו פעמים לבד זה ממש קל ולא מסובך בכלל
ובאופן כללי ניתן להגיש כמה פעמים כך שאם קשה לכם ללכת לרופאים וכו תנסו עם מה שיש לכם כרגע
ואם לא ילך אז תלכו לרופא ותוציאו עוד מסמכים מתעדים

בהצלחה

• הוסף לסימניות
ביקשתי תג נכה לפני יותר מחודש ,ועדיין לא קיבלתי תשובה
מישהו יודע מה קורה ? האם בכלל מאשרים עדיין ?

• הוסף לסימניות
לי גם יש כמה לקוחות שהגשתי להם בתקופה האחרונה ועדיין אין תשובה
(יצויין שבאופן עקרוני אני לא עוסק בנושא תגי נכה, מדובר בלקוחות שביצענו להם תהליך של נכות, ולאחר מכן כחלק מהשירות אנחנו מטפלים להם בכל הנלווה כמו הנחה בארנונה וכו' ולבקשתם הגשנו עבורם גם בקשה לתו נכה)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה