שיתוף חופשי כאן יעלו סצנות דרמטיות של אקשן/פעולה (מכל הסוגים) שנוצרו בAI

יצירות לשימוש חופשי
מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
הרעיון הוא לנסות להעביר את הדרמה/מתח/פחד לצופה בתמונה אחת ולא בסרט או בספר (לא קל אבל אפשרי) אני נראה לי בינתיים לא כל כך הצלחתי
fb28c0df-7db5-4150-95cf-f3ff2dd58d6a.png
8f67c93b-362a-4eb3-8bf2-fde122e65dcc.png

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
הרעיון הוא לנסות להעביר את הדרמה/מתח/פחד לצופה בתמונה אחת ולא בסרט או בספר (לא קל אבל אפשרי) אני נראה לי בינתיים לא כל כך הצלחתיצפה בקובץ המצורף 2075752צפה בקובץ המצורף 2075754
מי שמתכנן להשתמש בתמונות
שימו לב שמטבע הדברים לעיתים הדמויות או הסצנות לקוחות מסרטים וכדו׳
לדוג׳ התמונה הראשונה דומה באופן מחשיד לפלוני

• הוסף לסימניות
מי שמתכנן להשתמש בתמונות
שימו לב שמטבע הדברים לעיתים הדמויות או הסצנות לקוחות מסרטים וכדו׳
לדוג׳ התמונה הראשונה דומה באופן מחשיד לפלוני
יפה שעלית על זה זה אומר גם עליך, אבל אני לא חושב שתהיה בעיה מבחינת זכויות יוצרים וכדו'
ובנוסף מסתבר שכל סצנה שמישהו יעלה כאן איי פעם אפשר למצוא אותה בסרט או בספר וזה ודאי לא בעיה

• הוסף לסימניות
נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
יפה שעלית על זה זה אומר גם עליך
תהיה מוכן לחשוף מה זה אומר גם עלי? :LOL:

אבל אני לא חושב שתהיה בעיה מבחינת זכויות יוצרים וכדו'
ובנוסף מסתבר שכל סצנה שמישהו יעלה כאן איי פעם אפשר למצוא אותה בסרט או בספר וזה ודאי לא בעיה
מי דיבר על זכויות יוצרים?
חבל על הפדיחות שיכולות לקרות בטעות למישהו
שיכניס לאיזה מקום תמונה שמזכירה שחקן מסרט

• הוסף לסימניות
תהיה מוכן לחשוף מה זה אומר גם עלי? :LOL:

מי דיבר על זכויות יוצרים?
חבל על הפדיחות שיכולות לקרות בטעות למישהו
שיכניס לאיזה מקום תמונה שמזכירה שחקן מסרט
זה בדיוק מה שאני מסביר לך לאיזה מקום הוא כבר יכול להכניס את זה? בציבור החרדי גם אם מישהו יכיר את השחקן הוא לרוב לא ימהר להצהיר זאת ברבים זה מה שזה אומר עליך;)

• הוסף לסימניות
חבר'ה מוכשרים- - -
לגבי הקומיקס..
יש כאן מישהו מקהילת הספרות ;) ?
חחח:LOL::LOL:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה