כאן מנתחים מוזיקה בכיף

מצב
הנושא נעול.
תודה באמת!!!
כמה מלחינים מכירים ???????(ולא משנה מאיזה ז'אנר)
כמה מעבדים מכירים ???????(ולא משנה מאיזה ז'אנר)
אבל בממקססים זה שונה!
אין מה להכחיש את זה!
נו
ועל כך זעקתי!!!
אנשים...

אכן יש נשים בקליפ
זה רק מוכיח שהוא כבר לא נחשב זמר חרדי, והוא לא בשבילנו.
יש הבדל בין לחנך את הזמרים, לבין שהם יחנכו אותנו ואת ילדינו,
יש דברים מוסכמים אצל כולנו, קליפ עם נשים זה עובר את הגבול.
אם כאן לא נעצור כבר אני לא יודע היכן נעצור.

לא מסכים איתך!!!
עיין במה שרשמה @מרגול3132 אם אתה לא מעוניין לשמוע את הזמר הזה וכל מי שעושה כמוהו שיערב לך

מסכימה ב 100% אבל גם אותו דבר לגבי הופעות מעורבות,
ולגבי הרבה דברים.
לצערינו רוב הזמרים היום חוצים את כל הגבולות!
מי כן בשבילינו? יש כמה בודדים
(כמו ....... לדוגמא ועוד כמה ניצנים בודדים שנשארו)
אז בואו לא נשמע מוזיקה וזהו!
זה עצוב!! אבל זה המצב היום!

התכוונת שהוא כן מופיע במעורב...
לא התכוונתי על המעורב, את האמת שלא זכרתי את זה כשכתבתי
התכוונתי לפלאפון שיש לו
אבל עשיתי טעות שבכלל הזכרתי שמות.

אנשים מנסים להתאים את סוגי השירים ו הקליפים לדורינו, אני חושבת שעדיף שיראו בקליפ הזה נשים, מאשר בקליפים מאחינו התועים.....
מסכימים?!

אנשים מנסים להתאים את סוגי השירים ו הקליפים לדורינו, אני חושבת שעדיף שיראו בקליפ הזה נשים, מאשר בקליפים מאחינו התועים.....
מסכימים?!
לא!!!
לגבי ריקודים שונים ושטויות בקליפ, כן!
אבל לגבי נשים?
למה צריכים לראות נשים?
בואי, מי שרואה קליפים אחריםלא ישפיע עליו זמר חרדי שמוציא קליפ עם אישה זה לא יגרום לו להפסיק לראות קליפים אחרים.

מסכימים?!
ההצדקה הקלאסית לכל השפעות התרבות המערבית - היא שעדיף שזה יהיה אצלנו מאשר שהצעירים 'ירעו בשדות זרים'. כך בספרות, בעיתונות בסרטים ובמוזיקה.
ההצדקה הזו נופלת כאשר ה'שדות שלנו' מתחילים להיראות כמו ה'שדות הזרים'...

קראתי תתגובות. מבלי לעקוב ולצטט אחד אחד: איך שהוא חי עם/בלי סמארטפון לא כזה קשור אלי ולא אמור להיות אכפת. אבל קליפ שיש בו נשים, הזמר בעצם מנגיש לנו כך את הסחורה שלו, ואם יש בזה פגם אולי זאת הסיבה שלא אסתכל עליו. אבל האורח חיים שלו לא תלוי באיכות וסוג שירים/קליפים שבגין זה אפסיק לשמוע

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה