- הוסף לסימניות
אפשר לשקול להסיר את הקרנות מהגליונות האחרים, זה רלוונטי כמעט רק לIBבוצע
![]()
השוואת קרנות סל
docs.google.com
אפשר לשקול להסיר את הקרנות מהגליונות האחרים, זה רלוונטי כמעט רק לIBבוצע
![]()
השוואת קרנות סל
docs.google.com
רעיון מעולהאפשר לשקול להסיר את הקרנות מהגליונות האחרים, זה רלוונטי כמעט רק לIB
נוסףTOPT
כן. לענין השקעה בקרנות איריות שזה לא משתלם (יש מיסוי כפול).מה זה אומר ישראלים ib
אני עם אזרחות אמריקאית עם חשבון באיביאי
יש לזה נ"מ בשבילי?
תקנה קרנות שקליות הכי זול והכי נוח.מה זה אומר ישראלים ib
אני עם אזרחות אמריקאית עם חשבון באיביאי
יש לזה נ"מ בשבילי?
אזרח אמריקאי.תקנה קרנות שקליות הכי זול והכי נוח.
זה נקוב בלירה שטרלינג, יש אותה נקובה בדולר?wrda-מדד msci world ד"נ 0.10
מקבל את ההערה@השקעות R הון תודה ענקית על הטבלה בזכותך הרווחתי קצת כסף. ועוד יותר אני לבד גרמתי לעוד שתי אנשים שבמקום שהכסף שלהם ישכב בעו"ש הם קנו קרן כספית. והם לא גומרים להודות לי אמרתי להם שהכל בזכותך....
הצעת ייעול לטבלה (אולי זה לא המקום..) לתת שורה שאומרת מה העמלת קניה ומכירה לפחות בבתי ההשקעות הגדולים.
לדוגמא "קרן כספית" 0 עמלה בבנק
בית השקעות אי בי אי 0.08 מהעסקה
מאידך מניה בבורסה בארצות הברית בבנק (קבוצת בינלאומי) 25 דולר עמלת מינמום
בבית השקעות הנ"ל 7.5 דולר
כי אנשים פשוטים כמוני ממש סומכים על הטבלה למעיישה
וחבל שלא יידעו את הכלל שקרן כספית בבנק ני"ע בבית השקעות.
וגם ייראו ככה הבדלים בין הבתי השקעות בכל אופן הגדולים שביניהם.
שוב תודה
@השקעות R הון@השקעות R הון לגבי נאסד"ק האירית של אינווסקו, כתוב ד"נ 0.2 אך בפועל יש עוד 0.05 עלות החלפה.
בנוסף אפשר להוסיף את הגירסה הלונדונית EQQS
זאת רשימת קרנות פופולריות.@השקעות R הון
משהו לא ברור לי בטבלה שלך
S&P 500 בכשרות גלאט הון מובא שם רק קרן אחת של צור ובעדכון אני רואה הרבה
למה זה?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים