מדריך ----''כאן צובעים בכיף''- הדרכה לצביעה דיגיטלית משודרגת ------

• הוסף לסימניות
אז ככה, כבר הבטחתי מזמן להעלות לכם תהליך צביעה שאני עובדת איתו באופן קבוע, הוא קל, כיפי ומשיג תוצאות מקצועיות ויפיפיות!
הבטחות מקיימים, לא?
אפשר להשתמש בשיטה זו הן בפוטושופ והן במנגה,
לצורך ההדגמה השתמשתי כרגע בתוכנת מנגה ( או קליפ סטודיו פיינט )

אז קדימה, לעבודה!

שלב ראשון
-
סקיצה ואינקינג- כלומר קוים בסיסיים לאיור שאנחנו נצבע בהמשך:
attachFull500877

אוקי,
שלב 2-
צביעה בסיסית כפי שכולנו מכירים:
attachFull500878

שלב 3-
הכפילו את השכבה הצבועה, כך שתווצרנה לכם 2 שכבות זהות:
attachFull500879

שלב 4 :
-עמדו על השכבה העליונה מבין השתיים
-הקליקו על הלחצן הימני של העכבר
-בחרו new correction leyer
- הקליקו Hue/saturation/luminosity
זה החלון שיפתח לכם:
attachFull500881

שלב 5
שחקו עם המדדים, הזיזו אותם כפי ראות עיניכם עד לתוצאה שמוצאת חן , (הצבעים הנ''ל יהוו בעצם את התאורה על האובייקט)
זו התוצאה שלי:
attachFull500882

שלב 6:
מזגו את שכבת הצבע העליונה יחד עם השכבה שנוצרה כתוצאה מעריכת הצבעים:
attachFull500883

שלב 7: עכשיו הכיף מתחיל!!
בחרו את כלי הלאסו (הוא ממוקם בכלים בצד שמאל בד''כ) אפשר להיעזר בתמונה למטה:
attachFull500884

שלב 8:
עמדו על השכבה העליונה מבין השתיים (השכבה הערוכה) ותחילו לבחור בעזרת כלי הלאסו את כל המקומות המוצלים של האוביקט, לאחר שסיימתם לחצו דיליט (delete) או על הסימון למעלה כמו בתמונה המצורפת, ( אנחנו בעצם מוחקים חלק מהשכבה שערכנו כדי לגלות מתחתיה את השכבה הבסיסית הראשונה שלנו ובעצם כך אנו יוצרים הרמוניית צבעים מקצועית ומרעננת:)
attachFull500886

שלב 9: טדדאאאאאאאם! נו איך?:
attachFull500887

שלב 10:
זהו? רגע עוד לא, הוסיפו מעל שכבות הצבע שכבה נוספת והגדירו אותה בתור screen (במקום שכתוב normal' שם אפשר לשנות) באותה שכבה הוסיפו נקודות אור במקומות המתאימים, זה יתן לנו תחושת תלת מימדיות מוגברת ובעיקר יכניס לנו חיות לאיור
אח''כ אפשר להוסיף שכבה רגילה נוספת ולהוסיף אלמנטים נוספים כאוות נפשכם
אני הוספתי קצת סומק בלחיים ונקודות אור בעיניים:
attachFull500891

שלב 11
רגע, כמה שיפצורים אחרונים... הנה הנה... טאדאאאאם!
לא לשכוח חתימה , כן?
בהצלחה!
attachFull500893

תודה שהייתם איתי!
attachFull500900

שתפו תוצאות!
מחכה לראות

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
איזה יופי,
תודה :)

• הוסף לסימניות
מהמם!!
תודה רבה על ההשקעה

• הוסף לסימניות
כל הכבוד! כל מי שמעלה מדריך ,אנא להזכיר לי בימי חמישי.

• הוסף לסימניות
הני, זה מהמם
כל הכבוד.

רק הארה קטנה:
בתהליך של הכפלת השכבה ושינוי הגוון שלה
אפשר פשוט לשנות את גווני השכבה בלחיצה על קיצור ctrl+ U
נפתח אותו החלון, רק שהשינויים מוכלים ישירות על השכבה ולא בשכבה נפרדת שצריך אחר כך לאחד.

כמו כן,
נראה לי יותר נוח פשוט לשים מסכה על השכבה החדשה (עם הגוונים החדשים) ולגלות ולהסתיר עם הלאסו מילוי (ולא לאסו בחירה)
ולא ללכת על המחיקה וכו' שהיא בלתי הפיכה ומסורבלת.

ים הצלחות!

• הוסף לסימניות
הני, זה מהמם
כל הכבוד.

רק הארה קטנה:
בתהליך של הכפלת השכבה ושינוי הגוון שלה
אפשר פשוט לשנות את גווני השכבה בלחיצה על קיצור ctrl+ U
נפתח אותו החלון, רק שהשינויים מוכלים ישירות על השכבה ולא בשכבה נפרדת שצריך אחר כך לאחד.

כמו כן,
נראה לי יותר נוח פשוט לשים מסכה על השכבה החדשה (עם הגוונים החדשים) ולגלות ולהסתיר עם הלאסו מילוי (ולא לאסו בחירה)
ולא ללכת על המחיקה וכו' שהיא בלתי הפיכה ומסורבלת.

ים הצלחות!
הי יפית
לגבי הקיצור, חידשת לי :D
ולגבי המסכה- צודקת,, נשמע הרבה יותר יעיל,
אממה, לי אישית פחות יצא להתעסק עם מסכות (חוץ מבקורונה ;) ...)
משום מה אף פעם לא התחברתי
אם יש מישהו שיודע איך להשתמש במסכות וישדרג לעצמו את התהליך, דיינו!

• הוסף לסימניות
לתשומת לב מי שחלק מהתמונות נחסמו לו בנטפרי
התמונות נפתחו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה