כאן צריך את התגובה שלך!

• הוסף לסימניות
(אמנם הבקשה לא מתייחסת ישירות אלי,אבל כל תשובה תתקבל בברכה)
1.מה הדרך הטובה ביותר לפרסום של סרוק פאה,תסרוקות,פאנים ותספורות.
2.אם את רגילה למישהי מסוימת מה הסיבה שבחרת דווקא בה.
3.כמה היית משלמת עבור כל אחד מהאופציות שמוצגות למעלה.(לאחר נסיון של 4+שנים במקצוע.)

• הוסף לסימניות
פה לאוזן...
תכלס לדעתי כל אחת הולכת לפאניות שקרובות אליה הבייתה/כאלה שהיא אוהבת את צורת הסירוק שלהן.
אם אין בנמצא מחפשים חלופות.

בכל מקרה אני הולכת לפאנית שלי (עד בני ברק- ואני ירושלמית!) מסיבה אחת... היא היחידה שאני אוהבת איך שהיא מוציאה את הפיאה בסוף, כל שאר הפאניות, גם כאלו עם מחיר כמעט כפול ממנה- לא הייתי מרוצה מהתוצאה הסופית- זה מה שבסוף קובע!

ומחיר, שוב, תלוי בעיר מגורים, בירושלים אני מוכנה לשלם 100 לסירוק פאה ואפילו יותר, בתנאי שהתוצאה מוצאת חן בעיניי ומחזיקה מעמד לפחות חודש.

• הוסף לסימניות
צברית, גרמת לי לרצון עז לדעת מי הפאנית שלך. (-:

נראה לי שפרסום בחינמונים הוא דרך טובה ליידע נשים מאזורך שאת קיימת. באמצעי פרסום זה משיגים חשיפה בפני לקהל יעד שמעוניין באשת מקצוע מהסביבה הקרובה. בנוסף, זו גם חשיפה לנשים מאזורים אחרים בעיר,שתבואנה בגלל יתרונות אחרים שיקרצו להן במודעתך (מבצעים, תמונות של פאות שעיצבת וכו').

אני משלמת לפאניות עם וותק של למעלה מעשור באזור השמונים שקל לסירוק פאה. הייתי שמחה להכיר פאנית טובה שלוקחת פחות.

• הוסף לסימניות
1) בד"כ עובר מפה לאוזן רואה מישהי שתמיד נראית טוב ושואלת אותה אצל מי מסרקת
2) סרוק שמחזיק מעמד ונראה טוב (כלומר מקבלת עליו מחמאות), קרבה לבית וזמינות בעבודה וכמובן מחיר
פאנית שזורמת איתי מנסה להוציא את המקסימום גם מפאה ישנה בלי לשכנע ולקטר על העיצוב של הפאנית הקודמת
3) 80 (הנסיון לא מעניין אותי)

• הוסף לסימניות
אל תענו רק על מחיר לסרוקי פאות,אלא גם לתסרוקות לילדות,ולבחורות,תספורות ופאנים.

• הוסף לסימניות
לתסרוקות לילדות יכול לעזור תמונות במלאי ושתוכל להגיע לבית הלקוח בערב האירוע. חשוב לי גם לדעת אם התסרוקת מחזיקה עד סוף הערב.
לגבי פאה לי חשוב שהפאנית גרה קרוב, סירוק שיהיה באותו ערב שאני מביאה כי צריך למחרת את הפאה לעבודה וכמובן מחיר ושהסירוק שלה מוצא חן בעיני.
פירסום במקומונים כדי ליידע את הסביבה שיש פאנית באזור.

• הוסף לסימניות
1. מודעה רציפה במקומון במשך 3 שבועות.
2. סירוק טוב שמחזיק מעמד, מחיר סביר, יחס נאות ותשומת לב לטעם שלי.
3. המחיר המקובל באיזורי 50-65.

סורי, מכירה רק את הנושא של הפיאות..

• הוסף לסימניות
1. מהמלצה של משהיא שאני סומכת עליה
2. סירוק טוב שלא שורף את הפאה, יחס יפה וזמינות גם לשעות מאוחרות
3. גג 100

• הוסף לסימניות
א.א.א.
אישה אחת אמרה
לחפש לסרק חתונה שיהיו בה אנשים שיש למילה שלהם משקל
לעבוד עד הסוף

• הוסף לסימניות
לדעתי אם פאנית רוצה למשוך לקוחות והיא באמת עובדת טוב היא צריכה לפרסם קופון הנותן הנחה משמעותית על סרוק (לדו' סרוק ב30 ש"ח לשבועיים הקרובים - בהצגת קופון)אבל שיראה קופון לא לפרסם סרוק ב30 ש"ח כי אז זה נראה לא מקצועי וחובבני, לדעתי הרבה נשים יממשו אותו וכך היא תתפרסם ואם היא טובה ימשיכו להגיע אליה.
כי הבעיה היא בד"כ להביא את הלקוחות אח"כ אם הן תהינה מרוצות יש סיכוי שחלקן ימשיכו להגיע וגם הן תפרסמנה זאת לחברות וכו'.
זה נקרא שכר לימוד בהתחלה מרויחים מעט ועם הזמן מתבססיםומתפרסמים!

• הוסף לסימניות
1. חבר מביא חבר. בשביל להתחיל - מחיר טוב.
2. איכות הסירוק, ובתספורת זה עוד יותר בולט - כשרואים דירוג יפיפה מיד שואלים מי עשתה את זה.
ואעיד על עצמי, שמעתי מחברה על פאנית טובה, הלכתי אליה על אף שהיא רחוקה מאד מביתי, ואני ממשיכה ללכת אליה בגלל שהיא באמת מוכשרת!!!
3. 70 ש"ח

(עדיין לא בתחום של תסרוקות)

• הוסף לסימניות
בתחום הזה שום פרסומת לא תקנה אותי רק מפה לאוזן כך שהייתי מצ'פרת לקוחות שהביאו לקוחות

• הוסף לסימניות
ע"י המלצות של חברות, ואני אחזור שוב ושוב לאותה פאנית רק אם הפאה החזיקה מעמד!
ואשלם באזור ה-60 ש"ח

• הוסף לסימניות
אצלינו משלמים 100-120 שח לסרוק.
אם היתה מישהי זולה עם נסיון באזור הייתי מנסה אותה.(לא מבטיחה להמשיך)
בגדול - הייתי משקיעה בפאה ייבוש טבעי, וחוסכת את כל הכאב ראש הזה.

• הוסף לסימניות
בפאות מפחדים ללכת דוקא לזול. בד"כ מחפשים את האמצע
וכמו שהרבה כתבו כאן זה מפה לאוזן כשרואים עבודה טובה.
ואם המחיר גם זול, מה טוב

• הוסף לסימניות
אני חוזרת על מה שרבות כבר אמרו-
(רק על פאות, בכל השאר אין לי ניסיון עדיין ...)
פרסום מפה לאוזן זה דבר שהכי עובד בתחום הזה- אני אלך למישהי שראיתי עבודות טובות שלה.
ולכן אני חושבת שהרעיון הטוב הוא- לצ'פר מי שתביא עוד לקוחות
נגיד- היא תקבל סירוק בחצי מחיר. ואז יהיה ללקוחות המרוצות שווה לספר עליך
אני משלמת 100-120 לסירוק (מרכז העיר ירושלים) ואם אני מוכנה לנסוע קצת יותר רחוק (לתוך השכונות) 70-80

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה