תחפושות לפורים כבאים, זקוקה לעזרה.

• הוסף לסימניות
איפה יש להשיג תחפושת של כבאי אבל כמו אמיתי ?
(לא את האדום)
הבן שלי ראה כבאים ולא מוכן את האדום

• הוסף לסימניות
למכירה תחפושת כבאי מהממת!
כולל חליפה + ציוד נלווה + קסדה חצי אמיתית :)
ו - - - רובה מים עם מיכל על הגב!
תואם גיל 5-8 שנים.
90 ש"ח בבני ברק.
ניתן לפנות: arielove27 ג'ימייל

קבצים מצורפים

• תחפושת כבאי אחורי.JPG
    תחפושת כבאי אחורי.JPG
    KB 211.2 · צפיות: 48
  • תחפושת כבאי קדמי.JPG
    תחפושת כבאי קדמי.JPG
    5.1 MB · צפיות: 48
  • הוסף לסימניות
שנה שעברה חיפשתי את הבן שלי לכבאי - תחפושת מאלי אקספרס
והכנתי מטף לבד עם הקובץ המצורף שמצאתי בפרוג
יצא מהמם (זרקתי את המטף אח"כ). יכולה לשלוח תמונה של המטף בפרטי
שלום רב,
פורים מתקרב ואיתו ההכנות הרבות,
יש לי שני בנים בני 4ו-5 רוצים להתחפש לכבאי אני ממש אשמח לעזרה מאיפה מתחילים?
ניתן לקנות?
להכין?
אשמח לרעיונות,
תודה רבה.
אני הזמנתי בעלי אקספרס סרבל שיהיה פחות מוזנח מקווה שיעמוד אליהם יפה

קבצים מצורפים

• צילום מסך 2025-12-25 172258.png
    צילום מסך 2025-12-25 172258.png
    KB 102.5 · צפיות: 31

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה