- הוסף לסימניות
יווו גם אצלינו עוד שולפים את המצה עדיין - באמת טעים!!אבל אצלינו אוכלים פשוט עם מצה....![]()
יווו גם אצלינו עוד שולפים את המצה עדיין - באמת טעים!!אבל אצלינו אוכלים פשוט עם מצה....![]()
אפשר לעשות קונוסים מבצק עלים ולמלא בפנים וטיפה לשפוך החוצה, לשים ליד נבטים דקיקים ועגבניות שרי .אני כן מחפשת הצעות הגשה יפות ומרשימות.
בעיקר יותר בכיוון של אירוע
זה נראה מגרה מאד חבל שרק יום ראשון היום בא לי כבר לנסות להכין לשבתהבטחתי תמונות ו"הבטחות צריך לקיים" ככה חונכנו,
אז ככה הסלט נעשה בשבת בבוקר וא''א לשמור למוצ''ש ואני לא עושה אותו בשישי כי הוא טעים טרי אז מה עשיתי? שמרתי חופו פסטרמות חתוכות ואמרתי לעצמי במוצ''ש אני ארכיב סלט קטן באהבה לפורום אך אבוי חוסלה החסה עם מה נערבב הפסטרמה? אבל אני מעלה מה שיש שתראו את הרעיון
תמונה 1 הרוטב שתקבלו את המרקם הסמיך ותראו בעניים.
תמונה 2 הפסטרמה חתוכה כדי להתרשם מאופן החיתוך תדמיינו את החסה מעורבבת בפנים.... סורי...
פותחת את עלי הפילו, מניחה עלה על השיש וחותכת לריבועים (אם אני לא טועה ל 12).אפשר מתכון?
אז ההרכבה נעשית סמוך להגשה?כשמתקרר מחלצת בעדינות ומאחסנת בקופסא אטומה (לא בקירור/ בהקפאה) עד להגשה.
בדיוק.אז ההרכבה נעשית סמוך להגשה?
מגישים מונח על צלחת אישית לכל סועד? מתאים כמנת פתיחה?
כן ברורסליחה על השאלה.
אחרי זה אוכלים חמין /טשולנט או שזה במקום?
הכנתי עכשיו את הרוטב ולא יצא לי ירוק כהה כמו בתמונה, וגם אצלי יצא נוזלי ואצל זה נראה מאד סמיךךךהבטחתי תמונות ו"הבטחות צריך לקיים" ככה חונכנו,
אז ככה הסלט נעשה בשבת בבוקר וא''א לשמור למוצ''ש ואני לא עושה אותו בשישי כי הוא טעים טרי אז מה עשיתי? שמרתי חופו פסטרמות חתוכות ואמרתי לעצמי במוצ''ש אני ארכיב סלט קטן באהבה לפורום אך אבוי חוסלה החסה עם מה נערבב הפסטרמה? אבל אני מעלה מה שיש שתראו את הרעיון
תמונה 1 הרוטב שתקבלו את המרקם הסמיך ותראו בעניים.
תמונה 2 הפסטרמה חתוכה כדי להתרשם מאופן החיתוך תדמיינו את החסה מעורבבת בפנים.... סורי...
כנראה שמת מידי מים,הכנתי עכשיו את הרוטב ולא יצא לי ירוק כהה כמו בתמונה, וגם אצלי יצא נוזלי ואצל זה נראה מאד סמיךךך
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //