כבד בהמה-איפה משיגים?

• הוסף לסימניות
יש את המתכון של הרבנית קנייבסקי שעוזר מאוד לברזל - מנסיון, קרובת משפחה שלי שמטופלת בטיפול כימותרפי (שכידוע מוריד את הברזל למספרים מאוד נמוכים), לוקחת את זה כל יום וזה פשוט מציל אותה.
אם את רוצה את המתכון אוכל לברר לך.

• הוסף לסימניות
מה המתכון?
תודה מראש.

• הוסף לסימניות
לי העלה מאד את הברזל התוסף blood builder תוך חודש עליתי המון. אבל אולי זה לא טוב עליה חדה כי זה גרם לי לסחרחורות איומות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושיה;920535:
מה המתכון?
תודה מראש.

1 סלק
1 גזר
1 תפוח גרנד
1 מלפפון מתוק
לסחוט במסחטת מיצים.

בדוק ומנוסה!
בהצלחה ולבריאות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עולם;920690:
1 סלק
1 גזר
1 תפוח גרנד
1 מלפפון מתוק
לסחוט במסחטת מיצים.

בדוק ומנוסה!
בהצלחה ולבריאות.

גם אני שמעתי את זה מתזונאית מעולה, שהמליצה לי!

אבל שושיה,
יש לך בפורום כאן מלא עצות / רעיונות / כיווני חשיבה .
תחשבי טוב טוב מה את מיישמת.
להעלות את רמת הברזל זה לא תוך יום, ואין לך טווח זמן של חודש לנסות כל רעיון שמישהי כאן העלתה... ואם לא יצליח אז לנסות משהו אחר... [גם לא את הרעיונות שלי:cool:]
אז בהצלחה ורפו"ש.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה