אפשר מתכון לבלינצ'ס מלוחים?למלא בבלינצעס
אחד המעדנים!
אני לא זוכרת כרגע את המתכון בע"פאפשר מתכון לבלינצ'ס מלוחים?
1 וחצי כוס קמחאפשר מתכון לבלינצ'ס מלוחים?
בדיוק נשבר לי....לטחון בבלנדר סטיק
את יכולה גם עם מזלגבדיוק נשבר לי....
אפשרי עם מטרפה?
תודה!את יכולה גם עם מזלג
רק שככה אין גושים בוודאות
אבל זה בסדר
תאמת שלא ראיתי מה רשמו לך על הכבד... רק ראיתי שרצית מתכון לבלינצעס...תודה!
אני מאמינה שכדאי לדלל את הכבד יותר בשביל המילוי, לא?
יש לך רעיון איך?
ממש תודה בהזדמנות זו על כל המתכונים והעזרה בפורום...
הוא כבר ממרח, כלומר קצוץתאמת שלא ראיתי מה רשמו לך על הכבד... רק ראיתי שרצית מתכון לבלינצעס...
את רוצה אותו ממרח או חתיכות?
אולי עוד בצל מטוגן ותיבול כמובןהוא כבר ממרח, כלומר קצוץ
אבל ממש סמיך מידי
יש דרך להפוך אותו ליותר "ממרחי"?
מצטרף להמלצהלמלא בבלינצעס
אחד המעדנים!
להוסיף טיפה בצל מטוגן טחון יעשה את העבודה מעולה.הוא כבר ממרח, כלומר קצוץ
אבל ממש סמיך מידי
יש דרך להפוך אותו ליותר "ממרחי"?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: מחר השמש תזרח, כותבת למגירות ו-zisa3 //