דרוש מידע כבודת יד בטיסות

• הוסף לסימניות
שבוע טוב!,
מישהו יודע אולי מה הנהלים של el-al up בנוגע לכבודת יד שמעלים למטוס?!
וכן לגבי חברת wizz...
האם מותר לעלות 2 תיקים?! ואם הם מודדים את גודל המזוודות...
תודה מראש!...

• הוסף לסימניות
למרות ששמעתי על מדידות ההנד בג, מעולם לא מדדו לי את התיק למטוס.
אפילו שהיו שלטים שיש גודל מסוים וכו' וכו',
אולי אם מביאים תיק סטנדרטי אז לא בודקים אותו. (אני מעלה בד"כ תיק גב
גדול וכבד-את התיק של המצלמה, וב"ה לא עושים בעיות איתו).
בWIZ לא מדדו לי גודל, העלתי תיק גב סטנדרטי.
אל על UP שונה מאל על רגיל?.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
מידות wizair ללא תשלום הן 42X32X25 מקס' 10 קג
באפ
  • כל הנוסעים יכולים לקחת עמם לתא הנוסעים שבמטוס - ללא עלות - פריט אחד של כבודת יד.
  • משקל הפריט יהיה עד 8 ק"ג ובמידות של עד 56 ס"מ (אורך), עד 45 ס"מ (רוחב) ועד
    25 ס"מ (עומק). בכל מקרה, הסך המקסימלי של מידות כבודת היד לא יעלה
    על 115 ס"מ.

• הנתונים הם מאתרי החברות\
  • בהצלחה

• הוסף לסימניות
אל על אפ אם אתם עושים צק אין באינטרנט אז אתם עוקפים בשדה התעופה את השלב של הצק אין ושקילת המזוודות (נשמע מוזר אבל ככה זה... פעם אחת חזרתי עם תיק של 10 קילו ויותר + תיק גב עמוס + שקיות של קניות ולא אמרו לי מילה...)
בעקרון מותר לקחת תיק של 8 קילו.
עם וויז איר לא טסתי אבל אני יודעת שהם מאוד קפדנים על הגודל של המזוודה (פחות שמים דגש על המשקל)

• הוסף לסימניות
ענין של מזל.
בדרך כלל לא מודדים אבל לא מזמן שילמנו בוויז 10 יורו על חריגה וכמעט כל המטוס שילם.

• הוסף לסימניות
וויז קפדנים להחריד
שילמתי עוד 180 ש"ח על חריגה במידות לפני שבועיים.
כדאי להיזהר איתם או לרכוש מראש

• הוסף לסימניות
מודדים גם מודדים
בכל החברות מודדים

• הוסף לסימניות
אל על לא תמיד מודדים.

• הוסף לסימניות
לא כדאי להתחיל עם וויז!
קפדנים ונוקשים (ואנטישמיים...)

• הוסף לסימניות
אני נסעתי באל על אפ עם תיק יד קצת גדול ולרחו ממני את זה כשעליתי למטוס לתא מטען ולא חייבו כלום

• הוסף לסימניות
אני עליתי לטיסה עם דובוני פרווה ביד כי התיק היה נפוח ולא עמד בבדיקה שמכניסים לתוך כזה ברזל לבדוק,למזלי היינו מטיסת מעבר חיכו רק לנו אז הם ויתרו לי ועליתי למטוס כמו מוקיון עם דובונים ביד,לפחות העלתי חיוך לאנשים היה מענין.
כמובן המצלמה היתה עלי לא אמרו לי מילה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה