דרוש מידע כביסה לאמבטיה של עגלת בוגבו בי

• הוסף לסימניות
אני שמתי במכונה את החלק הקידמי. פתחתי את הרוכסנים עד הסוף.
מאמינה שגם את המסביב אפשר לכבס.. זה מתפרק.. ככה אחסנתי את זה..

שמתי במכונה של 30 מעלות 30 דקות. זו התוכנית הכי קצרה שלי.. אם יש לך פחות תעשי פחות..
בהצלחה

• הוסף לסימניות
אני שמתי במכונה את החלק הקידמי. פתחתי את הרוכסנים עד הסוף.
מאמינה שגם את המסביב אפשר לכבס.. זה מתפרק.. ככה אחסנתי את זה..

שמתי במכונה של 30 מעלות 30 דקות. זו התוכנית הכי קצרה שלי.. אם יש לך פחות תעשי פחות..
בהצלחה
החלק שמסביב לא עשוי בפנים מקרטון ? זה עלול להתקלקל בכביסה

• הוסף לסימניות
זהו.. לא יודעת... מעבירה סמרטוט רטוב ספוג בקצת מרכך כביסה
זה התלכלך לך?
או רק בשביל לרענן?

• הוסף לסימניות
כיבסתי הכל 30 מעלות. לאמבטיה שלום.

• הוסף לסימניות
כבסתי את הגגון 30 מעלות כביסה קצרה יצא מצוין
כמובן לא ליבש בשמש !

• הוסף לסימניות
גמני כיבסתי, כבר עשרות פעמים. אפילו לא כביסה מאד קצרה אבל כן 30 מעלות, זה כתוב בטיקט המצורף במפורש שאפשר.
יוצא מעולה, חוזר לבראשיתו. מדהים.
את האמבטיה לא העזתי עד השבוע, עשיתי לראשונה, ויצא מעולה! הקשיחות שמרה על עצמה והבד קבל רענון מדהים!
ממש בד איכותי, ונוח שהכל קל לפירוק והרכבה. עשה זאת בעצמך..

• תודה
Reactions: mum
  • הוסף לסימניות
גם אני כיבסתי את כל הבדים של אמבטיה בכביסה עדינה על 30 מעלות.
יצא מעולה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה