כביסה מלוכלכת - להיכן? וכיצד?

• הוסף לסימניות
אני מנסה לקבץ פתרונות רבים ככל האפשר ואשמח לשמוע מנסיונכם:
איך אתם אוהבים את הכביסה המלוכלכת שלכם???
פרטו, נמקו ואם אפשר- הדגימו.
תודה!

• הוסף לסימניות
מה זאת אומרת??
ככה:
סלי כביסה איכותיים | ארגון ואחסון | הום דיל

ואגב, קניתי את זה מהמכירה של משנת יוסף, מרוצה מאוד.
מוכרים עכשיו ב"אושר עד"
תחטפו!!!

• הוסף לסימניות
לי יש משהו שקניתי באיקאה, ואני מאוד מרוצה.
שלי נראה ככה:
09297488_Enlarge.jpg

אבל יש עוד הרבה אופציות, ליותר/פחות מגירות, או מגירות יותר צרות, וגם אופציה לגלגלים ומדף למעלה.
אפשר לראות כאן את האופציות:https://www.ikea.co.il/search/jonaxel

• הוסף לסימניות
אני עשיתי מגירות כביסה בארון אויר, לא תופס מקום ויש מראה אסטתי ויפה ולא רואים את הכביסה.

• הוסף לסימניות
לי יש סל כביסה אחד בכל חדר ובאמבטיה. את המיון עושים לפני הכיבוס.

• הוסף לסימניות
מה זאת אומרת??
ככה:
סלי כביסה איכותיים | ארגון ואחסון | הום דיל

ואגב, קניתי את זה מהמכירה של משנת יוסף, מרוצה מאוד.
מוכרים עכשיו ב"אושר עד"
תחטפו!!!
לי יש משהו שקניתי באיקאה, ואני מאוד מרוצה.
שלי נראה ככה:
צפה בקובץ המצורף 973517
אבל יש עוד הרבה אופציות, ליותר/פחות מגירות, או מגירות יותר צרות, וגם אופציה לגלגלים ומדף למעלה.
אפשר לראות כאן את האופציות:https://www.ikea.co.il/search/jonaxel
נראה לי שהחסכון באלו הוא שילדים לא יכולים להכניס בגדים לסלים הגבוהים.
יש לכם פתרון לזה?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נראה לי שהחסכון באלו הוא שילדים לא יכולים להכניס בגדים לסלים הגבוהים.
את מתכוונת שזה חסרון?
זה לא מתקן גבוה, 6 מגירות זה בסה"כ גובה מטר. ילד מגיל 5-6 יכול להכניס בגדים גם למגירה העליונה.
אצלי כן יש יותר מגירות בגובה, אבל בכל מקרה אני לא סומכת על ההפרדה שלהם, ככה שאני מכניסה הכל למגירות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה