- הוסף לסימניות
אני מנקה את המכונה פעם בחודשיים בערך בתוכנית למכונה לבנה בחום 90 מעלותאיך אני מנקה את המכונה טוב?
ושמה במקום האבקה בקבוק חומץ טבעי והמכונה נקיה ממש
וגם אח"כ הכביסה מאד נקיה ומריחה טוב.
אני מנקה את המכונה פעם בחודשיים בערך בתוכנית למכונה לבנה בחום 90 מעלותאיך אני מנקה את המכונה טוב?
המכונה שלי חדשה (שלושה חודשים) כך שקשה לי להאמין שזה הניקוי
מה הכוונה לא להעמיס? למלא חצי תוף? שלושת רבעי?
ובאיזה תא לשים חומץ? לא הבנתי את התשובה למעלה.
ממליצות על כדוריות הבושם?
ועוד משהו- הריח באמת נצמד לרוב לכביסה כהה, אבל גם בכביסה בהירה שיוצאת ריחנית עם מרככים מסוימים- הריח לא מחזיק מעמד ומתנדף אחרי הייבוש. (תליה בחדר מוצל ומאוורר)
אאל"ט התא השלישי אמור לקבל את החומר ששמים עם תכנית ההשריה.בהחלט ניקוי דרוש גם שלשה חודשים
אני מנקה פעם בחודש (ולפעמים יותר)
ואת המגירה כל הזמן
מספיק שיוב קצת אבקה ומצטבר טיפת עובש
בקשר לחומץ- יש 3 תאים במגירה- אבקה, מרכך ו- אולי זה של ג'ל?
בשלישי אני שמה חומץ
יש כאלה ששמים ביחד עם האבקה
ריח יכול גם להיות קשור לשילוב של מרכך+אבקה
אני משתמשת באבקה טייד אלפים ומרכך בדין מרוכז סגול
והריח תענוג
חומץ במגירה או בתוך התוף?בלת"ק
ניקוי המכונה והמגירה חשוב מאד
זה מה שגורם לריח רע, וזה מה שגורם שישאר ריח טוב
ניקוי המגירה כמה שיותר מהאבקה שהצטברה, ומידי פעם ניקוי לעומק
את המכונה עצמה
אני מרתיחה עם סמרטוטים בפנים- חובה! וחצי כוס אקונומיקה ששופכת במגירה בכל התאים
אחרי המכונה הזו מפעילים מכונה של לבן שמא יש שאריות
אני מחמירה ומפעילה אח"כ מגבות
ורק אז צבעוני/כהה וכו'
ניקוי המכונה והרתחה ממש עושה הבדל בריח וגם שומר על איכות חיי המכונה (המוכנה שלי עברה את העשור בלי עין הרע)
ריח רע לפעמים זה בבגדים כהים
חצי כוס חומץ במכונה (בנוסף לאבקה ולמרכך) מנטרל ריח רע ואגב גם שומר על הבגדים שלא ידהו
אאל"ט התא השלישי אמור לקבל את החומר ששמים עם תכנית ההשריה.
חומץ במגירה או בתוך התוף?
אאל"ט - אם אני לא טועהסליחה על הבורות אבל מה זה אאל"ט?
אאל"ט - אם אני לא טועה
בואי מוזמנת לראות איך הכביסה יוצאת נקיה ומריחה ואהו!1. המרכך מפחית את ההשפעה של האבקת כביסה, ככה שהכביסה תצא יותר מלוכלכת.
מוזר, כתם אחד עוד לא ראיתי...2. מרכך במייבש עושה כתמים- כמו שכתבו לפני.
אני מזיזה את הבגדים ושופכת מסביב לתוף בדפנותמרכך ישירות למייבש?
על הבגדים?
יכול לעשות כתמים.. מניסיון!
מוצר קצת מלחיץ בבית עם ילדים,אה וקפסולות...אני אישית משתמת בשל אריאל
מדוייק והכביסה יוצאת תמיד נקייה
לא בהישג ידם בכללמוצר קצת מלחיץ בבית עם ילדים,
זה נורא מגרה וכיפי לשחק, ועלול להתפוצץ בעין למשל. (מנסיון מר)
איזה סוג חומץ?בקשר לחומץ- יש 3 תאים במגירה- אבקה, מרכך ו- אולי זה של ג'ל?
בשלישי אני שמה חומץ
אני מסתפקת בזה שהסביבה מחמיאה לי...אני מחליפה חברה/ריח/ וכ' מדי פעם
כי אחרי שמתרגלים לריח לא מריחים אותו יותר
יכול להיות בגלל גרבי גברים שמצויים יותר בכביסה כהה.אצלי שמתי לב שהשילוב של אבקה מסוימת עם מרכך מסויים,
יוצר ריח לא נעים!!!
וכשניסיתי עם אבקה אחרת יוצא מצויין! לתשומת ליבך,
אולי תנסי להחליף אבקה,
וגם שמתי לב שזה יותר קורה בכביסה כהה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים