כביסה שלא מריחה טוב

• הוסף לסימניות
בהרגשה שלי זה קשור למייבש.
בכביסה כמובן אני שמה מרכך, הכביסה יוצאת מריחה מצוין. אחרי הייבוש גם מריח וכשאנחנו מנגבים ידים אז צץ הריח הנורא
מכירים את התופעה?
אשמח לעיצה

• הוסף לסימניות
תגידי, את משתמשת במקרה בקפסולות של אריאל?

• הוסף לסימניות
לא. אבקת כביסה מקסימה ומרכך בדין ונייר סופג צבעים
ובמייבש דפים של בדין

• הוסף לסימניות
גם לי זה קורה, אבל אני לא משתמשת בכלל במייבש, כך שזה לא זה.
מה שכן שמתי לב, זה שכשאני שמה גם קפסולות וגם מרכך - השילוב כנראה לא עושה לו טוב.
כששמתי רק קפסולות יצא מדהים.
הקטע שבאמת הריח הלא טוב יוצא רק אחרי הייבוש... :/
חשבתי אולי אפילו כשבגדים מסויימים (מכנסיים למשל) באים במגע עם המרכך הוא נהיה בעייתי... לא יודעת...

• הוסף לסימניות
מן הסתם זה רק בכביסה כהה...

• הוסף לסימניות
בכביסה כהה
תמיד היה ריח בסוף הכביסה, בלי מייבש
מאז שאני מוסיפה נוזל של אריאל - לכביסה צבעונית ולבנה
ב"ה הריח כמעט לא קיים.
כמו שכתבו כאן, אם אפשרי, להפריד את הגרביים מהכביסה הכללית.

• הוסף לסימניות
כבר החלפתי את האבקה למקסימה לכביסה כהה עם משמידי חיידקים (כפי שראיתי פה בפרוג) אבל אצלי זה גם ואפילו יותר במגבות

• הוסף לסימניות
אריאל אולטרה - מדהים ואין ריחות!
אבל בכביסה כהה - רק נוזל כביסה. עדיף של פרסיל

• הוסף לסימניות
אולי תנסי לכבס מגבות ב- 95 מעלות?

לי אמר טכנאי מכונות כביסה מצוין - אולמן למיטב זכרוני
לכבס מידי פעם מגבות ב90-95 מעלות בשביל לשמור על המכונה עצמה נקייה מלכלוך בחלקים הפנימיים שלה, ולמגבות לא קורה כלום והם יוצאות מצויין

• הוסף לסימניות
ניקיתם את הפילטר כדאי לנקותת טוב לפעמים הריח משם ומהצינורות שבאיזור

• הוסף לסימניות
חוזרת על דבריה של michal2100
לדעתי זה מהצטברות של חיידקים שלא מתים
התחלתי פעם בתקופה לברתיח את המגבות. לא קורה להן כלום
והריח הזה עוזב אותם
וכששוב הוא חוזר - מרתיחים שוב

• הוסף לסימניות
זה לא בדיוק נכון שלא קורה כלום למגבות. יש לי מגבות עם גימור בצדדים של פרחים גדולים, וכל האיזור התכווץ!! המגבות נהיו אליפסיות, שני הצדדים מכווצים והאמצע בסדר. וזה נהיה לדעתי מכביסה במעלות גבוהות מידי. תלוי איזה מגבות.

• הוסף לסימניות
מוזר , אני הרבה מייבשת במייבש , והריח ואוווו מדהים!!!
אבל כשאני תולה בחוץ הריח מתאדה כלא היה ..

• הוסף לסימניות
לא כל שילוב של אבקה/נוזל כביסה +מרכך יוצא טוב .

• הוסף לסימניות
זה קורה כששמים מידי הרבה כביסה במכונה אחת

• הוסף לסימניות
שמעתי המלצה, ניסיתי אותה וזה עובד - לשים חצי כוס חומץ עם הכביסה.
זה גם מנקה את המכונה וגם מקבע ריח נפלא של המרכך בכביסה. לא מרגישים את הריח של החומץ

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמנתי;2214657:
זה גם מנקה את המכונה וגם מקבע ריח נפלא של המרכך בכביסה. לא מרגישים את הריח של החומץ

מקום המרכך או גם מרכך וגם חומץ?

• הוסף לסימניות
גם וגם
אפשר לשים חצי באבקה וחצי במרכך

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמנתי;2214657:

אני גם שמעתי שהחומץ/מלח שומר על צבע הבגדים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה