דרוש מידע כביסה של טלית- איך שומרים על החוטים?

• הוסף לסימניות
חיפשתי איך לכבס טלית, ראיתי הרבה שיטות להלבנה וכתוב גם לשים במכונה על תוכנית צמר,
אבל לא ראיתי התייחסות לנושא מה עושים עם החוטים, אני רוצה שיצאו נקיים אז לא רוצה לשים בשקית,
אבל מהנסיון שלי עם ציציות החוטים נפרמית המכונת כביסה, אשמח לעצות,
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
חיפשתי איך לכבס טלית, ראיתי הרבה שיטות להלבנה וכתוב גם לשים במכונה על תוכנית צמר,
אבל לא ראיתי התייחסות לנושא מה עושים עם החוטים, אני רוצה שיצאו נקיים אז לא רוצה לשים בשקית,
אבל מהנסיון שלי עם ציציות החוטים נפרמית המכונת כביסה, אשמח לעצות,
תודה רבה!
אני קושרת את הפתילים בשקיות הקפאה ועושה חורים עם שיפוד
שהשקית תהיה מנופחת ואז גם מתנקה היטב עם מים וג׳ל וגם לא נפרם
מכניסה למכונה על תכנית צמר עם ג׳ל כביסה (ירוק, של פרסיל)
בלי מרכך כביסה
לטלית גדול את איזור הראש, מפשפת היטב עם סינטבון ומים ומכניסה מיד למכונה

• הוסף לסימניות
אני הכנסתי את החוטים לתוך שקית רשת וקשרתי עם גומיות משרדיות.

• הוסף לסימניות
מגן ציצית

מגן-ציצית-1.jpg

• הוסף לסימניות
אני מבין שמדובר בטלית צמר
איך שומרים על הטלית שלא תצהיב ?

• הוסף לסימניות
אני כיבסתי 2 טליתות גדולות לפני החג( בנפרד). על תוכנית עדינה( אין לי צמר במכונה) ובלי סחיטה בכלל ולא קרה כלום לציציות. בעלי קצת סחט ביד אחרי המכונה וכמובן תלינו את זה

• הוסף לסימניות
הציציות אצלי נהיו צהובות
למה??
השתמשתי במגן ציצית

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה