דרוש מידע כביסת גרביונים לבנות

• הוסף לסימניות
גרביוני כותנה לילדות, קניתי סטוק לסוכות כמעט כולן מחוררות ברמה נוראה שאי אפשר ללכת.
הכביסה: 60 מעלות עם א. כביסה ווניש. גרבניונים לבנות עם חולצות בסיס לבנות בלבד.
מה יכולה להיות הבעיה?

• הוסף לסימניות
לא מכבסים גרביונים על מעלות ככ גבוהות
גג 40
ואם יש צורך, לרסס באיזור כף הרגל

• הוסף לסימניות
לכבס על 40 מעלות
ותוודאי שהמידה תואמת
כשהבת שלי מחוררת את כל הגרביונים בפתאומיות, זו סיבה לעלות מידה

• הוסף לסימניות
אני מכבסת על 60 ולא קורה כלום.
אבל תוכנית קצרה - שעה אחת.

• הוסף לסימניות
אם את מדברת על הגרביון היקר לעור רגיש מכותנה דקה
אז נכון
הם מקבלות חורים מאוד מהר
אצלי הילדה ממש רגישה ולא מסוגלת שום גרביון אחר שניסינו
אז מכבסת ב30 מעלות
ומחליפים הרבה

• הוסף לסימניות
אם את לא רוצה שהם יהיו ח"פ אז רק 30 מעלות עם ווניש

• הוסף לסימניות
אני מכבסת גרביוני כותנה על 60 מעלות, תוכנית ארוכה... ולא מתחוררות. (גרביונים חלקות מנקסט)

• הוסף לסימניות
אפשר לסטות מהנושא עם שאלה?

למה הגרביים השחורות אחרי כמה כביסות נהיות כחולות ועם צ'פים?

איך מכבסים גרביים שישמרו כמו חדשות?

• הוסף לסימניות
אני זוכרת שאמא שלי בשעתו כשהיינו קטנות והיה לנו גרביונים לבנות היא כיבסה את זה בהרתחה עם שבבי סבון
גם יצא נקי וגם ריח חלומי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה