כבר בן 9 חודשים!

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• DSC_2404-Recovered.png
    KB 365.8 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
חומד נראה מפונק ענק

• הוסף לסימניות
מקסים! ממש סופגניה לחנוכה,
וסחטיין על הבלורית :D

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 0405 שירה;1878559:
חומד נראה מפונק ענק

מה רואים את זה?
הוא מפונק שלא היה לי כזה...

נכתב ע"י *לאה;1878631:
מקסים! ממש סופגניה לחנוכה,
וסחטיין על הבלורית :D

סופגני לחלוטין, נס שלא העליתי את התמונה של נקניקיות הקוקטייל שיש לו באצבעות...
פעם שאל אותי מישהו איך אני מעצבת לו את הבלורית, הוא לא האמין שזה טבעי, זה פשוט מתגלגל לבד...

• הוסף לסימניות
בונבון!

• הוסף לסימניות
מרגש לראות אותו אחרי עיבודי הפוטושופ והסיפורים שמאחוריהם
הרבה נחת!!

• הוסף לסימניות
סופגניה
העסיסיות נוטפת!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י wald;1879629:
מרגש לראות אותו אחרי עיבודי הפוטושופ והסיפורים שמאחוריהם
הרבה נחת!!

???
צריכה באורי מילים

• הוסף לסימניות
הוא מתוק ועגול.
משהו בצבעים / בעיבוד של התמונה לא ברור לי.
עיבדת כי רצית ככה את התוצאה?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכון, התמונה מוקטנת מאוד, וכן בהעלאה כמובן היא נדפקה, אלא מה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה