יעל אייזיקוביץ
ניו בורן -צילום והכשרת צלמות
מנוי פרימיום
מרצה בבית פרוג
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
- הוסף לסימניות
ועדיין מרשה לי לצלם אותה...
תודה גילי, את ילדה טובה!
תודה גילי, את ילדה טובה!
בגלל שיש לי כזה כובע... אסור? כבר פיצצתי אתכם בורוד ורוד ורוד... והיום זה יום כחול!נכתב ע"י פריידי;1667031:אין דברים כאלה!!
ולמה תכלת?........
נכתב ע"י poto12;1667049:מתוקה במיוחד!
נראה לי צריך טיפה להאיר את התמונות
וכן זה כחול לי מידיי
נכתב ע"י רוחי ארלנגר;1667066:יאלה. בוא נחשוב שיש לה בן......בחירה של האמא!
יעלי.
קום נולדה לה....וכבר 3 שבועות....
צילמת לפי התהליך או שוב לא?
בונבונה.
השניה הציאן נשפך לי מהמסך תורידי לו רויה מהר
יותר טוב אבל עדיין המרפקים כחולים
נכתב ע"י רוחי ארלנגר;1667066:יאלה. בוא נחשוב שיש לה בן......בחירה של האמא!
אני רק מקוה שללקוחה שלך לא תעשי כאלו החלפות....![]()
נכתב ע"י יעל א;1667105:שמתי לב למרפקים מייד אבל לא הצלחתי לתקן בלי להרוס את החדות.
נכתב ע"י יונה יונה;1667116:אנשים, הערות על סטיילניג בצילומי תינוקות הן מחויבות המציאות.
אם נגמר ליעל כל האביזרים היא יכולה לעשות מה שהיא רוצה על הבת שלה וזה סבבה ונחמד ויכול אפילו להיות בפרסומת אבל ללקוח זה בלתי אפשרי לעשות כזה דבר.
ולא יקרה לה שום דבר מלשמוע את זה.
נכתב ע"י יעל א;1667127:חילול הקודש לצלם ככה בת...
נכתב ע"י חני אבוביץ;1667211:יעל!!!!!!!
מהמם!
דווקא אהבתי את השונה.
אנחנו בדרך כלל מאד מקובעים ונוהרים אחר הזרם,
אם בנות זה וורוד- יהיה רק וורוד.
אם בנים זה תכלת- יהיה רק תכלת.
כל הכבוד שיצאת מהריבוע!!!
תמשיכי ככה...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים