כבר דואגים לפסח - עניני מטרנות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pr;536637:
מלחמת האחיות (של טיפת חלב, לא בבית) מתחדשת:
אישה נחמדת אשר הניקה את בנה עד גיל שנה וחודשיים,
העבירתו לשתיית חלב לפני השינה,
והאחות גערה בה על שאינה נותנת מטרנה,
כי עד גיל שנתיים זה חשוב.

נו, אושר -
להתווכח איתן או לא?...

להתווכח!:eek:
עם טיפת חלב!:eek::eek::eek:
מצד שני- האחות הזו תממן לה את המטרנה?
בינינו- נראה לי שאותה אחות מקבלת תמלוגים מהחברה על כל קליינטית חדשה;)
אני יותר נוטה להסכים לאחות שלי (שאגב גם היא אם לפעוטות רכים):)

• הוסף לסימניות
אוי, אושר,
תוסיפי סמיילי אחד אחרי כל הפרצופים המבוהלים האלו...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pr;536637:
מלחמת האחיות (של טיפת חלב, לא בבית) מתחדשת:
אישה נחמדת אשר הניקה את בנה עד גיל שנה וחודשיים,
העבירתו לשתיית חלב לפני השינה,
והאחות גערה בה על שאינה נותנת מטרנה,
כי עד גיל שנתיים זה חשוב.

נו, אושר -
להתווכח איתן או לא?...

אמנם אני לא אושר ;) אבל אני מרשה לעצמי לחוות את דעתי...
מה פתאום להתווכח? להגיד "כן כן" וללכת. מה האחות יכולה לעשות, להציב לה בבית מצלמה במעגל סגור?!

אגב, יש לי חברה שפעם שקלה אם להעביר את התנוקת לחלב במקום תמ"ל, וחישבה שזה לא משתלם יותר. אני לא יודעת מה החישוב ולא מכירה מחירי מטרנה, אבל כך יצא לה...

אני לא הייתי נותנת מטרנה אחרי גיל שנה, לילד שאוכל יפה ומגוון. מיותר לדעתי.
ההמלצה להניק עד גיל שנתיים, לא קשורה כלל וכלל. להנקה יש אינספור יתרונות עצומים שאינם קיימים בתמ"ל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אות ומופת;536864:
אגב, יש לי חברה שפעם שקלה אם להעביר את התנוקת לחלב במקום תמ"ל, וחישבה שזה לא משתלם יותר. אני לא יודעת מה החישוב ולא מכירה מחירי מטרנה, אבל כך יצא לה...

.

אין לי כח לכתוב את החשבון, אבל גם אני עשיתי אותו באיזשהו שלב בחיים, והמטרנה הרבה יותר יקרה. אלא אם כן היא משתמשת בחלב עיזים או כבשים. אולי אז ההבדל לא משמעותי במיוחד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה