כבר לא ניו בורן...

• הוסף לסימניות
אני משתדלת לא להגיב פה בפורום שלא קשור אלי רשמית (למרות שאני מכורה אליו...)
אבל התמונה על הגיטרה... לא התאפקתי! עוד לא ראיתי כזה דבר (חכי, זה עוד יהפוך פה לטרנד)

• הוסף לסימניות
הרעיון של הגיטרה חמוד.
הקומפוזציה צריכה המון שיפור-
המרחק מהשוליים קטן מידי בצד שמאל, והמלך של הקומפוזציה יושב במקום לא נכון, וכל החלק הימני של התמונה משעמם.

• הוסף לסימניות
רעיון מקורי ויפה.

• הוסף לסימניות
מתוקה!
דווקא התחברתי לראשונה.
מקסים. בת כמה היא?

(בשניה תחליקי את הרקע זה יקפיץ תתמונה)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אלפא ביתא;1651252:
אני משתדלת לא להגיב פה בפורום שלא קשור אלי רשמית (למרות שאני מכורה אליו...)
אבל התמונה על הגיטרה... לא התאפקתי! עוד לא ראיתי כזה דבר (חכי, זה עוד יהפוך פה לטרנד)

לא אוהבת לקחת קרדיט על דברים שלא שלי, מישהי שלחה לי דוגמה של איזה צלמת מחו"ל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי ה;1651281:
מתוקה!
דווקא התחברתי לראשונה.
מקסים. בת כמה היא?

(בשניה תחליקי את הרקע זה יקפיץ תתמונה)

חמישה שבועות

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הראשונה מקסים וגם השני אחרי העיבוד של הרקע.........
אהבתי את הרעיון של הגיטרה!

• הוסף לסימניות
איך לא הזזת אותה סנטימטר ובכל זאת העברת אותה לגיטרה? ;)
תמונות מקסימות וילדה מתוקה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י YochiS;1651506:
איך לא הזזת אותה סנטימטר ובכל זאת העברת אותה לגיטרה? ;)
תמונות מקסימות וילדה מתוקה!

לא הגיטרה היתה ראשונה, אחכ על הספה, ושימי לב לתנוחה, היא מתמתחת שם, שניה לפני שהתעוררה

• הוסף לסימניות
אצל מי היא למדה לנגן????

מה, יש מורה לניו בורן...... :D:D:D

• הוסף לסימניות
הצעת תיקון

אני מסכים לגבי ההערה על הקומפוזיציה, הייתי מנסה משהו אחר, אבל בתמונה הזו הייתי מנסה כך:

קבצים מצורפים

• IMG_9325.png
    KB 357 · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
דווקא הקומפוזיציה השונה בתמונה המקורית יוצרת את הענין פה.
הבדל שמים וארץ התמונה המקורית והשינוי האחרון שהציעו פה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה