כבר לא עובדת תקופה ארוכה ולא התעסקתי עם הפנסיה - בעיה?

• הוסף לסימניות
כבר תקופה ארוכה שאני לא עובדת.
ולא הודעתי שום הודעה לקרן פנסיה, ולביטוח.
הבנתי שקבלתי כמה מכתבים אבל הם הגיעו לכתובת לא נכונה עקב מעבר דירה..
האם זה יכול להסב לי נזק כלשהו?
או שפשוט אני יכולה לחכות עד שאתחיל לעבוד ואז הסוכן ביטוח יסדר לי הכל?

אציין שאני שונאת ביוקרטיות ולא מבינה בזה כלל!!!

• הוסף לסימניות
יש אפשרות של הסדר ריסק מול הקופה כך זה משמר לך את הזכויות בקופה עד שתתחילי להפריש שוב.

• הוסף לסימניות
לאחר חצי שנה שלא מפרישים לפנסיה מאבדים זכויות הקופה הופכת ללא פעילה וחבל , יש אפשרות להמשיך להפריש סכום מינימלי ובכך לשמור עליהם. ואז ברגע שמתחילים עבודה חדשה המעסיק צריך להפריש לאחר שלושה חודשים גם רטרו בשונה ממי שהקופה שלו לא פעילה שמופרש לו רק לאחר חצי שנה ללא רטרו

• הוסף לסימניות
כמה ארוכה?
בעיקרון עד שנתיים את יכולה לשלם על הכיסויים הביטוחיים באופן עצמאי ולשמור על הזכויות שלך,
אם עברו שנתיים הקופה כבר לא פעילה ואי אפשר להחיות אותה.
כלומר צבור לך כסף בלי כיסוי ביטוחי כל שהוא.

במידה ולא עברו שנתיים תרימי טלפון לחברת הביטוח / לסוכן - אם יש לך,
ותבקשי להסדיר ריסק זמני.
תבדקי איתם גם עד מתי הוא יהיה תקף.
את יכולה לשלם עליו מתוך הצבירה / לעדכן אמצעי תשלום.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה