למסירה כבר לא צריך להקליד gmail.com התוסף שעושה את העבודה

• הוסף לסימניות
הסתדר אחרי כמה פעמים, אולי עשיתי רענון

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל הסבר מפורט יותר לפשוטי העם...
איך מתקינים?

• הוסף לסימניות
בכרום לוחצים על 3 הנקודות,>כלים נוספים>תוספים>בודקים שמצב פיתוח מופעל> גוררים את הקובץ>מאשרים התקנה ובלה בלה בלה.

• הוסף לסימניות
02.PNG
בכרום לוחצים על 3 הנקודות,>כלים נוספים>תוספים>בודקים שמצב פיתוח מופעל> גוררים את הקובץ>מאשרים התקנה ובלה בלה בלה.

הגעתי לגרירת הקובץ - הוא לא נותן לי לגרור את הWINRAR, וכשאני מנסה לחלץ את הקובץ ולגרור - הוא כותב לי שהקובץ לא נמצא

• הוסף לסימניות
מישהו נתקל במקום שלא עובד ההשלמה חוץ מכאן???

• הוסף לסימניות
ממתין כבר שבוע לדיווח על באגים לתיקון במידה ויש, ופשוט אין תגובות, אכן הכל מושלם שם? לא נתקלתם במשהו שצריך טיפול????

• הוסף לסימניות
אם אני מקליד כתובת מייל סתם בתוך טקסט הוא לא קולט את זה,
רק אם זה מופיע במקום ייעודי לכתובת מייל
בכל מקרה תודה על הפיתוח הוא עוזר לי ברמה יומיומית והעברתי אותו לכל החברים שלא גומרים להנות מכך

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה