כבר לא צריך מכשיר

• הוסף לסימניות
זה נראה פיתוח עתידי...

מתוך האתר (מתורגם):
עם צמיד Cicret, אתה יכול להפוך את העור שלך מסך המגע החדש שלך.
לקרוא מיילים שלך, לשחק במשחקים האהובים עליך, לענות לשיחות שלך, לבדוק את מזג האוויר, למצוא את הדרך שלך ... תעשו מה שאתה רוצה על הזרוע שלך.
יש לנו 2,010 תורמים נכונים להיום! להצטרף אליהם.
כל תורם מתכבד בקיר התהילה זמינה שלנו כאן.
צור קשר
אם אתה משקיע, עיתונאי או קונה בעתיד, לפנות אלינו ישירות על <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>.

• הוסף לסימניות
למה מפחיד? נראה מהמם...
זה לא מושתל בתוך העור, רק מוקרן על העור מהצמיד שעל היד.

רק לדעתי בארץ זה לא יעבוד, אנשים פה מידי שעירים בשביל זה... :):):)

• הוסף לסימניות
גדול!
זה מה שחסר שאנשים יתחילו ללכת עם ידיים מונפות לכל הכיוונים.. זה ממש נהיה חלק מהאדם..

• הוסף לסימניות
זה ממש הזכיר לי את הקטע הבא, ותסלחו לי על החריפות, אבל זה ממש מזכיר:

ישנם כאילו המאמינים בהתפתחות האדם מקוף,וכופרים בבורא.
אז שימו לב ! לאחרונה היצור הזה פיתח מוטציות שהתפתחו לעוד שני אברים נוספים--האוזניות והאייפון!
זוהי צורתו של הייצור הזה בשנות האלפיים.
אין אבא, אין אמא,אין משפחה, אין דין ואין דיין,רק אני ואייפוני. אין לי זמן אליך- שלח לי מייל ,אס אם אס ,או וואצפ.
אלו המאמינים בבריאת האדם ע"י הבורא נבראו אדם ונשארו אדם. כל השאר מעדיפים להאמין שהם שמפנזות משוכללות.

• הוסף לסימניות
למה כל שרשור שלא נראה לך אתה רוצח בכמה משפטים?
לא מתאים לך, אתה לא חייב להיות כאן.

סתם, גם כל מה שכתבת לא קשור לנושא, פשוט הוצאת את הנושא מהקשרו.
מה הקשר בין הרעיון כאן לטקסט שכתבת???

מדובר בקונספט אדיר, ואם הוא יצא לפועל [ת'אמת, לא כזה מופקע] זה יהיה מגניב.

• הוסף לסימניות
לא צריך להגזים ולהגיע עד הקופים!!!!!
אבל זה ממש נכון שהאייפון ודומיו נהפכו להיות היום ממש מוצר צריכה בסיסי לבנ"א
וכשבנ"א איתו -אין אבא ולא אמא ואין ילדים-לא עלינו!!!
ובפרט כשזה על הגוף שלך בכל מקום- כמו בסרטון

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה