כבר לא תצטרכו לטוס למילאנו, או פריז! -היום המיוחד למעצבות פנים

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
גם אני כבר רשומה וגם אני אשמח לפגוש חברות למקצוע ולהזדהות(בכל מקרה יש פה את הכרטיס ביקור שלי, לא? :) )

• הוסף לסימניות
גם אני כבר רשומה וגם אני אשמח לפגוש חברות למקצוע ולהזדהות(בכל מקרה יש פה את הכרטיס ביקור שלי, לא? :) )
רק צריך לרכז את הכל, גם כל מי שלא כתב עד עכשיו שנרשם.
מה אומרים? לאן לשלוח את כל שמות הנרשמים? אלי לפרטי?

• הוסף לסימניות
אם את מוכנה לרכז את זה

• הוסף לסימניות
נראה לך שפרוג מכינים תגים לכל הניקים?
בכלל ברגע שיש אולם למעצבות
זו כבר מסננת רצינית...

• הוסף לסימניות
גם אני מגיעה בעז"ה
איך אפשר לפספס דבר כזה ??

• הוסף לסימניות
הם כתבו משהו על זה שהם יכינו תגים, לא?
כך זכור לי.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
גם אני מגיעה בע"ה.
וכבר מזוהה.
אכן באחד האשכולות של יום המחר הם רשמו שיכינו תגים,
מחכה כבר להכיר!

• הוסף לסימניות
בכיף!
לשלוח שם?;)

• הוסף לסימניות
גם אני מתכוונת להגיע ב"ה... נשמע מעניין ומועיל במיוחד..

• הוסף לסימניות
גם אני הצטרפתי היום ( השגתי מטפלת לשבוע הבא)
מחכה לפגוש אותכם ולראות את השם שמאחורי הניק.

• הוסף לסימניות
שלום אני עדיין מתלבטת למרות שהרישום המוקדם הסתיים אתמול, גם בגלל יום שלם ויש לי נסיעות לירושלים ועוד דברים, מצד שני מפתה אותי מאוד החומר שאין לי גישה אחרת להגיע אליו לחידושים וכו' ,מקווה שיהיה שווה, הקולגות שלי חברותיי לא מגיעות וזה הרפה את ידי אבל רותי, שאני מכריה מהתכתבויות,אם את שם אולי שווה? ואת אלופה רצה קדימה עם זיהוי וכו'
מה את אומרת(אל תשכחי אני לא ירושלמית)

• הוסף לסימניות
מה עם התגים?
רותי, ארגנת משהו?

• הוסף לסימניות
ההנהלה מארגנת תגים עם שמות, אבל לא מאמינה שיופיע שם גם שם הניק, אז אולי כשאי שכל אחת שרוצה שתוסיף- כך יקל עלינו זיהוי הפרצוף המסתתר מאחורי שם בדוי ביומיום.

ומה אתן אומרות לארגן זמן קבוע מראש למפגש של כל המעצבות?
ראיתי בפורום צילום שמארגנים דבר כזה ומצא חן בעיני מאד, נקבע שעה יעודה ונתאסף במקום קבוע מראש, נכיר, נדבר, אפשר גם נאכל...
(מקווה שאתן קוראות את עילגות הכתיבה מידי פעם באינטונציה הרצויה...;))

• הוסף לסימניות
רותי !כולנו נפגשות ב 11 ו12 בהרצאות של עיצוב פנים אפשר מיד אחר כך לעשות הכרות... נראה לי שכנראה שבסוף כולם יראו בדיוק הפוך ממה שדימיינתי...

• הוסף לסימניות
רותי !כולנו נפגשות ב 11 ו12 בהרצאות של עיצוב פנים אפשר מיד אחר כך לעשות הכרות... נראה לי שכנראה שבסוף כולם יראו בדיוק הפוך ממה שדימיינתי...
מסתבר...
ומי שלא רוצה להיחשף, שתבוא עם מסיכה :cool:

• הוסף לסימניות
ושתודיע מראש שהיא מגיעה עם מסיכה :p

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה