כבר קיבלנו לוח שנה ומגנט ותמונה בקאפה ו...העיקר שנה טובה

• הוסף לסימניות
רעיון יותר מקורי לתמונת שנה טובה לסבתות, ולא מסובך לביצוע.
יש למישהו?

• הוסף לסימניות
שנה אחת אחותי עשתה גלויה מרובעת עם תמונה של הילד על חוף הים- וכתבה ים של נחת.
גם על המעטפה היה תמונה של הילד. זה היה ממש חמוד.

תמונה על שוקולד.

כרגע לא עולה לי עוד רעיונות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חסידה;1352327:
עוגה עם תמונה :)

ונחנוט את העוגה כדי שתישאר למזכרת לשנה שלימה לפחות;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sm05276;1352412:
ונחנוט את העוגה כדי שתישאר למזכרת לשנה שלימה לפחות;)
תצלמו, תאכלו, תפתחו , תתלו על המקרר ותהנו :p

• הוסף לסימניות
אם אתם מעונינים להשקיע באמת- ראיתי בפוטו פוינט שמוכרים מסגרולת לקיר, כלמסגרת מחולקת בתוכה ל8-12 מסגרות קטנות מעוצבות להכנסת תמונות בגודל רגיל או בגודל 13*18, יש להם כמה דגמים, כל אחד יותר חמוד מהשני, נראה לי מתנה אידיאלית לתליה על הקיר ופעם בכמה חודשים להחליף תמונות. אפילו אני נדלקתי ורוצה לקנות לי כזה הביתה, אפילו שאני רחוקה מאוד מלהיות סבתא... (זוג צעיר...)
המחיר בין 100-150.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mrv9096;1352421:
אם אתם מעונינים להשקיע באמת- ראיתי בפוטו פוינט שמוכרים מסגרולת לקיר, כלמסגרת מחולקת בתוכה ל8-12 מסגרות קטנות מעוצבות להכנסת תמונות בגודל רגיל או בגודל 13*18, יש להם כמה דגמים, כל אחד יותר חמוד מהשני, נראה לי מתנה אידיאלית לתליה על הקיר ופעם בכמה חודשים להחליף תמונות. אפילו אני נדלקתי ורוצה לקנות לי כזה הביתה, אפילו שאני רחוקה מאוד מלהיות סבתא... (זוג צעיר...)
המחיר בין 100-150.

רעיון חמוד,
רק שבשביל זה אני צריכה הרבה תמונות...

• הוסף לסימניות
אני עשיתי גימיק חמוד
תלי דלת
עצבתי צד אחד תמונות של הילדים בצד השני היה כיתוב לדו':
שירה אמנון וחידקל פורת
מאחלים לסב אוסבתא פורת
וכל בית ישראל שנה טובה ומתוקה
שנה ש....

תלינו על הדלתות של הסבים והסבתות היה מוצלח

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ח-מ;1352494:
אני עשיתי גימיק חמוד
תלי דלת
עצבתי צד אחד תמונות של הילדים בצד השני היה כיתוב לדו':
שירה אמנון וחידקל פורת
מאחלים לסב אוסבתא פורת
וכל בית ישראל שנה טובה ומתוקה
שנה ש....

תלינו על הדלתות של הסבים והסבתות היה מוצלח

אהבתי:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה