דרוש מידע כבר 2022 ועדיין...

מצב
הנושא נעול.
חסר רובוט שקורה חלומות ומגשים אותם
נגיד אני חולמת על משהו מסוים נגיד פיצה הרובוט הזה קולט והוא עושה את את הפעולות הנידרשות והתפקיש שלו לביא לי פיצה!!!(במקום שאני צריכה להיתקשר לחנות פיצה ולהזמין וכו כך הוא אוטומטי קורה את המחשבות שלי ומיישם אותם)

נגיד אני חולמת על משהו מסוים נגיד פיצה הרובוט הזה קולט והוא עושה את את הפעולות הנידרשות והתפקיש שלו לביא לי פיצה!!!(במקום שאני צריכה להיתקשר לחנות פיצה ולהזמין וכו כך הוא אוטומטי קורה את המחשבות שלי ומיישם אותם)
כמובן לחשוב איזה פיצה, עם/בלי רוטב, תוספות.
אולי יהיה מספיק פעם אחת רק לתכנת אותו ככה.

אמממ
הרובוט הזה יכול גם לקרוא מחשבות שאתם לא רוצים שהוא ידע..

רובוט תרגומון
נגיד אני עכשיו באמצע מבחן אני אומרת לתוך המכשיר מסוים את המישפט בעברית והוא מתרגם לי לאנגלית ואפילו לכל שפה אחרת!!!!
(אני באמצע שדה תעופה בחול ואני לא יודע את השפה פשוט מקליטה את הדיילת והוא מתרגם לי לשפה שלי)

רובוט תרגומון
נגיד אני עכשיו באמצע מבחן אני אומרת לתוך המכשיר מסוים את המישפט בעברית והוא מתרגם לי לאנגלית ואפילו לכל שפה אחרת!!!!
(אני באמצע שדה תעופה בחול ואני לא יודע את השפה פשוט מקליטה את הדיילת והוא מתרגם לי לשפה שלי)
קיים באפליקציה

רובוט תרגומון
חחח אני משתמש בזה כל יום...
וזה לא רובוט בכלל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה