שופרסל אונלייןרובוט שיסתובב ויעשה קניות בחנות ויביא לי את זה עד הבית!!!
אני רוצה כמין מכשיר הקלטה והוא מתרגם לי את זה לשפה שאני רוצה בהקלטה חוזרתכן
google translate
כן אני נזכרת שיש כזה חנות אונלייןשופרסל אונליין
אם היית רואה איך זה עובד בפעלים בקדמה ובמודיעין...
ישאני רוצה כמין מכשיר הקלטה והוא מתרגם לי את זה לשפה שאני רוצה בהקלטה חוזרת
אבל הבנתי שיש אפליקציה כזאת
קיים מזמןרובוט שיסתובב ויעשה קניות בחנות ויביא לי את זה עד הבית!!!
אני רוצה כמין מכשיר הקלטה והוא מתרגם לי את זה לשפה שאני רוצה בהקלטה חוזרת
יש שם אפשרות להקלטהgoogle translate
מזה אומר משלוחן אמריקאי??יש
איך את משוחחת עם העוזרת בית שלך?
הרוסית אוקראינית או רומניה?
או עם משלוחן אמריקאי
משלוחן שארץ מוצאו היא מיבשת אמריקהמזה אומר משלוחן אמריקאי??
99% מהחלומות כאן מורידים חינם מחנות האפליקציות..אני רוצה כמין מכשיר הקלטה והוא מתרגם לי את זה לשפה שאני רוצה בהקלטה חוזרת
אהה99% מהחלומות כאן מורידים חינם מחנות האפליקציות..
תילתן. כמה ציניות באיש אחד. וואו.קיים מזמן
קוראים לרובוט הזה ''אחמד מסופר סל לשרותך'' ...
דרום אמריקה...משלוחן שארץ מוצאו היא מיבשת אמריקה
ציניות?תילתן. כמה ציניות באיש אחד. וואו.
ח ח ח לא רק ציני, גם גזעןציניות?
הזמנת בסופר סל אונליין?
היום טלפנה ''פטימה'' מאונליין ואמר לי שכמה מוצרים בהזמנה חסרים והיא שולחת לי קישור למוצרים תחליף רק שאני יאשר לה אותם - רובוט פטימה
זה במקרה הטוב,היום טלפנה ''פטימה'' מאונליין ואמר לי שכמה מוצרים בהזמנה חסרים והיא שולחת לי קישור למוצרים תחליף רק שאני יאשר לה אותם - רובוט פטימה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים