דרוש מידע כבר 2022 ועדיין...

מצב
הנושא נעול.
אני רוצה כמין מכשיר הקלטה והוא מתרגם לי את זה לשפה שאני רוצה בהקלטה חוזרת
אבל הבנתי שיש אפליקציה כזאת
יש
איך את משוחחת עם העוזרת בית שלך?
הרוסית אוקראינית או רומניה?
או עם משלוחן אמריקאי

תילתן. כמה ציניות באיש אחד. וואו.
ציניות?
הזמנת בסופר סל אונליין?
היום טלפנה ''פטימה'' מאונליין ואמר לי שכמה מוצרים בהזמנה חסרים והיא שולחת לי קישור למוצרים תחליף רק שאני יאשר לה אותם - רובוט פטימה

ציניות?
הזמנת בסופר סל אונליין?
היום טלפנה ''פטימה'' מאונליין ואמר לי שכמה מוצרים בהזמנה חסרים והיא שולחת לי קישור למוצרים תחליף רק שאני יאשר לה אותם - רובוט פטימה
ח ח ח לא רק ציני, גם גזען

אי אי אי
אנשים נכנסים לפה, כותבים מה חסר להם ב2022 וב ט ו ח י ם שהמציאו את הגלגל, ואז בא @תילתן שאומר "אה, זה? אני משתמש בזה כל יום. מוצר תותח"
;););););)
ורק לחשוב שאני ''קשיש'' עבור הדור הזה . ..
ילדים קטנים מלמדים אותי כל יום דברים חדשים בעולם הקידמה

זה במקרה הטוב,
במקרה היותר מוצלח הם פשוט מוציאים לך משלוח עם 3 מוצרים בלבד כי השאר חסר במלאי
וכמובן שילמת טבין ותקילין ע''כ...

בשביל להרגיש ''נחות טכנולוגית'' צריך לנסוע לחו''ל עם קבוצת צעירים
אין ארנק הכל משולם דרך השעון והנייד
כרטיסים נשמרים בטלפון
כניסה לאתרים...אפליקציות
נסיעה במונית כנ''ל
מסעדות אם אתה לא מהנדס תוכנה תשאר רעב..
רק אני מכין ארנק עם שטרות וארנקון ריץ' רץ לעודף במטבעות :(

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה