- הוסף לסימניות
אצל כולם כן..זה במקרה הטוב,
במקרה היותר מוצלח הם פשוט מוציאים לך משלוח עם 3 מוצרים בלבד כי השאר חסר במלאי
וכמובן שילמת טבין ותקילין ע''כ...
בסופר סל לעולם לא!
אצל כולם כן..זה במקרה הטוב,
במקרה היותר מוצלח הם פשוט מוציאים לך משלוח עם 3 מוצרים בלבד כי השאר חסר במלאי
וכמובן שילמת טבין ותקילין ע''כ...
היצ'קוק ..רובוט כסף
כל פעם שחסר כסף הרובוט ייצר כסף!!!
כך שלא יהיה מצב שיהיה חסר כסף!!
ממש מקווה שזה צינירובוט כסף
כל פעם שחסר כסף הרובוט ייצר כסף!!!
כך שלא יהיה מצב שיהיה חסר כסף!!
לא בשנייה אבל אם יש לך אחד מהמכשירים החדישים והנחשקים...מטען שמטעין בשניה את כל הסוללה?
2022 ועדיין אין....
במילה אחרת מוצרים שלא צריכים מטען ביכלל....מטען שמטעין בשניה את כל הסוללה?
2022 ועדיין אין....
טלפון אטומי...במילה אחרת מוצרים שלא צריכים מטען ביכלל....
קייםמטען שמטעין בשניה את כל הסוללה?
2022 ועדיין אין....
יש לכם עוד חצי שנה להכין את זהאני מחפשת אפליקציה שמנקה לפסח
כל ערב פסח אי משתגעת מזה
לנו יש ''אפליקציה'' כזאתאני מחפשת אפליקציה שמנקה לפסח
כל ערב פסח אי משתגעת מזה
אי אי אי
אנשים נכנסים לפה, כותבים מה חסר להם ב2022 וב ט ו ח י ם שהמציאו את הגלגל, ואז בא @תילתן שאומר "אה, זה? אני משתמש בזה כל יום. מוצר תותח"
![]()
היצ'קוק ..
לא בשנייה אבל אם יש לך אחד מהמכשירים החדישים והנחשקים...
זה לא הרבה יותר זמן
כמובן ללא חוט טעינה חיצונית..
טלפון אטומי...
לנו יש ''אפליקציה'' כזאת
קוראים לה 'סבטלנה' והמציאו אותה באוקראינה...
אם מרוצים ''האפליקציה'' הזאת עובדת ב''ה כל השנה
קיים בגוגל טרנסלייטרובוט תרגומון
נגיד אני עכשיו באמצע מבחן אני אומרת לתוך המכשיר מסוים את המישפט בעברית והוא מתרגם לי לאנגלית ואפילו לכל שפה אחרת!!!!
(אני באמצע שדה תעופה בחול ואני לא יודע את השפה פשוט מקליטה את הדיילת והוא מתרגם לי לשפה שלי)
נשמע טוב! הלאווי!כיום יש תנור שמנקה את עצמו, לדעתי חשוב יותר שהאסלה תנקה את עצמה- תשפריץ אקונומיקה, תקציף, תשפשף עד לפעם הבאה...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים