כדאי להוריד את העמוד או לא?

• הוסף לסימניות
אנחנו כעת באמצע בניה, באמצע הסלון יש עמוד שבתחילת הבניה שאלנו את המהנדס האם יהיה אפשר להוריד אותו. ובתשובה הוא ענה שכן, בפועל המהנדס מוכן להוריד את העמוד בתנאי שננמיך את הקטע המסומן (מצ"ב שרטוט), חשבתי לשנות את העמדת הריהוט, להחליף בין הספות והארון, ואז בעצם הקטע מעל הספות יהיה מונמך, בנוסף לפתוח שם חלון נוסף לכיוון הגינה, מה שנותן לי יותר אור ועוד כיוון אויר, האם כדאי לעשות את ההנמכה או להשאר עם העמוד שלדעתי בפועל יציק יותר מהתקרה הנמוכה.
אשמח לחוות דעתכם.

קבצים מצורפים

• סקיצה.jpg
    סקיצה.jpg
    KB 938.1 · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
הרעיון שלך טוב,
אבל נראה לי שאפשר ליצור מהעמוד פינה יפה ודקורטיבית. אולי פינת הדלקה או משהו אחר לנוי
(לכיוון הקיר הדקורטיבי)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אינדיזיין;2200231:
אנחנו כעת באמצע בניה, באמצע הסלון יש עמוד שבתחילת הבניה שאלנו את המהנדס האם יהיה אפשר להוריד אותו. ובתשובה הוא ענה שכן, בפועל המהנדס מוכן להוריד את העמוד בתנאי שננמיך את הקטע המסומן (מצ"ב שרטוט), חשבתי לשנות את העמדת הריהוט, להחליף בין הספות והארון, ואז בעצם הקטע מעל הספות יהיה מונמך, בנוסף לפתוח שם חלון נוסף לכיוון הגינה, מה שנותן לי יותר אור ועוד כיוון אויר, האם כדאי לעשות את ההנמכה או להשאר עם העמוד שלדעתי בפועל יציק יותר מהתקרה הנמוכה.
אשמח לחוות דעתכם.

לדעתי יותר יפה להנמיך את התקרה ולבטל את העמוד!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י nar;2200243:
הרעיון שלך טוב,
אבל נראה לי שאפשר ליצור מהעמוד פינה יפה ודקורטיבית. אולי פינת הדלקה או משהו אחר לנוי
(לכיוון הקיר הדקורטיבי)

שכחתי לציין שהעמוד יפריע לפתיחת השולחן בעתיד. דבר שנשמע לי בעייתי מאוד!

• הוסף לסימניות
תכנונית פרקטית- ודאי שללא העמוד יהיה קל יותר.
אך גם אם תחליטו להישאר איתו-תוכלו להסתדר איתו לא רע

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה