השקעות כדאי להשקיע במניות עכשיו?

• הוסף לסימניות
רציתי להתחיל עכשיו להכנס להשקעות פאסיביות לטווח ארוך
אבל כעת בשעת תנודות השוק עקב מדיניות טראמפ
האם זה זמן שכדאי להשקיע סכום גדול?
או שכדאי לחכות מעט אחרי שיפסקו הירידות
או שא"א לחזות מראש ולכן כדאי לנצל את הירידות של עכשיו ולקחת את הסיכון שקצת ירד
תודה רבה לעונים

• הוסף לסימניות
אין לתזמן את השוק ולכן כדאי גם עכשיו. וממילא זה גם לא "ניצול" של הירידות. במקרה אתה מכניס בירידות. כך זה פאסיבי

• הוסף לסימניות
סתם שאלה, אתה מחפש סיכון נמוך, בינוני, גבוה, גבוה מאוד, מה בדיוק?
אין תשובה שטובה לכולם כל אחד מה שטוב לו.

כרגע השקעה באמריקה היא לכה"פ סיכון גבוה.

גם מי שמשקיע לטווח ארוך השקעה עכשיו היא סיכון גבוה, ואין לי כוח להסביר.

• הוסף לסימניות
כרגע השקעה באמריקה היא לכה"פ סיכון גבוה.

היא תמיד סיכון גבוה לטווח קצר. ונמוך לטווח ארוך
הנה חסכתי לך את ההסבר

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אולי תוכל כן לפרט
כי על פניו זה נראה שאתה צודק
עדכון מהיום
המסחר בחוזים נפתח, חוזה נאסד"ק יורד 5.5% חוזה סנפי 500 יורד 5%.
אולם כמה מהחברים כאן חולקים עליך

• הוסף לסימניות
רציתי להתחיל עכשיו להכנס להשקעות פאסיביות לטווח ארוך
אבל כעת בשעת תנודות השוק עקב מדיניות טראמפ
האם זה זמן שכדאי להשקיע סכום גדול?
או שכדאי לחכות מעט אחרי שיפסקו הירידות
או שא"א לחזות מראש ולכן כדאי לנצל את הירידות של עכשיו ולקחת את הסיכון שקצת ירד
תודה רבה לעונים
ברשותך, אני מניח פה כמה הנחות שנראה לי שכולם יסכימו עליהם.

1. בוודאי שעדיף לקנות בזול ולמכור ביוקר.
2. ברור שעכשיו זה נקרא יחסית זול.
3. אף אחד לא יכול להגיד לך שהוא יודע לזהות תחתיות בצורה ברורה.

כיוון שכך, וכיוון שלא כתבת אם זוהי הולכת להיות הפרשה חודשית או חד פעמית, אני מדייק מדבריך שכתבת השקעות לטווח ארוך שהכוונה היא כמה הפרשות. א"כ למה שלא תקנה בפעימות? הרי לכו"ע עכשיו זה זול. לקנות spy בחמש מאות דולר זה הרבה יותר זול מ-610 דולר שהיינו לפני חודשיים. אלא מה? אתה פוחד שיירד עוד ל-420 דולר. אז תקנה עכשיו מנה. ואם יירד עוד תקנה עוד מנה. רק תקבע לעצמך שאם יעלה מפה אתה תקנה את המנה שתכננת להכניס ב-420 דולר שלא תזכר ב-630... נניח שים לעצמך יעד אם עולה מפה ישר. אני מכניס את המנה ב-550 דולר. סתם זרקתי מספר. אין שום דבר מיוחד במספר הזה.

כמובן שכלום לא המלצה. רק כיווני חשיבה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
החלפת המידע בפרום הינה בין משקיעים חובבנים, ואינה מהווה תחליף ליעוץ מקצועי.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה