שיתוף כדאי לכם לבקר. יש כאן משהו שיעיף אתכם גבוה גבוה

• הוסף לסימניות
תיאוריה שלי...:)
אבל ככה זה עובד היום (כמו כל טריק בפרסום!)
אי אפשר גם להעלות באשכול את כל התמונות וגם להעלות אחר כך בתיקיית עבודה ולצפות שזה יעניין מישהו!
צריך להשקיע:
  • שם אלבום.
  • כותרת.
  • שם תמונה.
  • כיתוב קטן מתחת.
  • תיוג נכון יעזור מאוד.
ותאמינו לי שמים לב כשרואים שנעשתה השקעה!
בהצלחה⁦(◍•ᴗ•◍)⁩

• הוסף לסימניות
QUOTE=":) CHANALE, post: 7637217, member: 62518"]
נעמי---
תמיד ידעתי שאת אלופה
ורק עכשיו הבנתי עד כמה!!
המון הצלחה ;););)
ממני...
[/QUOTE]

הורביץ???
לפי העריכת סרטים אני לא טועהההה.
תודה מותק:)
מדהים!!
בהצלחה!
תודה לך:) כיף לשמוע.

• הוסף לסימניות
וואוו אחת האלופות!!!
משגע!!
פשוט מושלם!!
@נעמי- מעצבת גרפית
תיק עבודה מושלם!
יש לך טאצ' מהמם!!!
אלופה!
מעיף לגמרי...........
ממש כייף להסתכל!
מקסים,מעיף, מושלם!!!
במילה אחת- וואווווו!!!
וכל מי ששכחתי:)
תודה רבה:)
כיף לשתף:)

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
נעמי, הציורי קיר שלך מיוחדים מאד.
הכל מקסים, אבל זה שבה אותי.
תצליחי מלא.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נהניתי לצפות בתיק עבודות
הוא ממש ברמה גבוהה
הרבה הצלחה!

• הוסף לסימניות
וואו, אחד המדהימים...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אלופה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
נעמי כמו תמיד
פוולל הצלחות !!!

• הוסף לסימניות
מדהים!!!
הצלחת להעיף....:rolleyes:

• הוסף לסימניות
מלא בהשראות! אהבתי!

• הוסף לסימניות
@נעמי- מעצבת גרפית את אלופה! וואו איזה רמה גבוהה!!!!ממש מפעים ומלא השראה!
דבר אחד חשוב- יש טעויות לשוניות קלות התיאורי העבודה ליד כל ביצוע.
'שלושה מודעות' צרם לי-:)
וכן הייתי בודקת עם מישהי שכתיבה זה התחום שלה את הניסוחים, צריכים שיפצור בכללי, אמנם הביצוע שלידו משכיח אותו, אבל אולי כדאי להשקיע בו...

• הוסף לסימניות
תודה!!!
@נעמי- מעצבת גרפית את אלופה! וואו איזה רמה גבוהה!!!!ממש מפעים ומלא השראה!
וכן הייתי בודקת עם מישהי שכתיבה זה התחום שלה את הניסוחים, צריכים שיפצור בכללי, אמנם הביצוע שלידו משכיח אותו, אבל אולי כדאי להשקיע בו...
אני גם כותבת... עם מה עוד ראית בעיה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

יכול להיות שכבר קראתם את שיתוף שלי על הוויזואל הראשוני של המודעה. אם לא כדאי לכם לקפוץ ולהכיר קצת מהיכולות של ננו בננה.. https://www.prog.co.il/threads/ננו-בננה-פרו-החדש-והמטורף-שיתוף-תהליך.1103411/#post-15776205
הרגשתי שהמסר קצת חסר ואולי גם לא ברור. מודה, הסתבכתי גם להכניס את הוויזואל למודעה מרשימה כמו שדמיינתי לעצמי...
רגע, קצת רקע.. המודעה הינה לערב חשיפה בבית ספר קירוב לבנים. הבית ספר ברמה לימודית גבוהה מאד. וככה בעצם יש להם יתרון על בתי ספר חילוניים באזור. וככה מכניסים להם יידשקייט מהדלת האחורית (מה שנקרא כפיה דתית:)) ועכשיו ברצינות. הרבה מההורים מגיעים גם בגלל המסורת.

המודעות שעשיתי שנה שעברה: (כן אני יודעת שאחת נדירה והשניה לא משהו. אבל בסוף מי שמחליט זה הלקוח)

1765203751814.png
1765203792034.png
אז השנה פניתי לקופירייטרית המדהימה אפרת שיבר (וזה הטלפון לה, בטוח שתרצו 0556721514)
ועם שיתוף פעולה מדהים, היא יצרה לי קופי מנצח.
עכשיו, איך מעצבים את זה?
יצרתי מליון תמונות בפריפיק, אבל לא ממש אהבתי את התוצאה. (נטפרי החליט עכשיו לחסום חצי מהתמונות, ולכן אין לי צילום מסך של המליון תמונות שיצרתי, לא נורא תאלצו להאמין לי...)
עד שנוצרה תמונה שבהחלט אהבתי את הכיוון שלה.
1765201577383.png
אהבתי את הכיוון, אבל ידעתי שאם אני שמה כזה דבר ארכאי במודעה ,כולם יברחו. שאלתי את גיפיטי איזה סגנונות אפשר לכתוב לפריפיק, שיחקתי קצת וואלה! אהבתי מאד את אחת התוצאות.
1765201753911.png
תודו שזה מגניב, עכשיו העליתי את הצבעים של בית הספר וביקשתי שיעשה לי את אותה תמונה, עם הצבעים שהעליתי.
1765203885253.png
תעיפו מבט על הפרומפט, תראו כמה הוא קצר... העליתי שתי תמונות, את הקודמת ואת הצבעים, תראו איזה יופי, מכאן הכל היה פשוט. ברגע שהיה את הוויזואל ואת הקופי. תוך 3 שעות קמה ועמדה לה מודעה לתפארת מדינת ישראל.
1765203948910.png
שלחתי להגהה לאפרת וללקוח ו...לעצמי!! איך עושים הגהה לבד? אז הנה טיפ קטן. עזבו את המחשב ואת הבית. צאו לסידורים ל10 דקות ותסתכלו שוב. לי למשל (וגם ללקוח) היה מדי עמוס למטה, וגם אפרת מצאה כמה שיפורים...
1765204123760.png
וזהו!!! ישבתי, תיקנתי סידרת, העליתי, הורדתי. הוספתי ו... סיימתי!!!!!!!!!!!! מה אומרים על המודעה המתוקנת והמתוקונת שלי?
1765204197746.png
מחכה להמון מחמאות (לפחות בהתאם לכמויות התמונות שיצרתי...)
ואם סתם ככה משעמם לכם ובא לכם לראות מטאורים, מוזמנים לאתר היפיוף שלי. יש קישור במודעה.... metaor.co.il

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה