כדאי ללמוד איור ממוחשב?

• הוסף לסימניות
אני רוצה להמליץ למישהי ללמוד ציור ואיור ממוחשב. אני צריכה תשובה כנה מהשטח: עד כמה התחום מבוקש? האם השוק רווי? האם אפשר לפרנס מזה בית? כמה שעות מהיום צריך לשריין לעבודה כדי להתפרנס טוב? כדי לתת עצה טובה ולא ח''ו עצת אחיתופל, אשמח אם תכוונו אותי בתחום.

תודה, שיינדי
-------------------------------------------------
אשמח לביקורך בפורום של מכון שי: www.mahonshay.co.il

• הוסף לסימניות
אמר לי יהודי חכם, שאין אמנות מפרנסת אלא הכל תלוי בהשגחה.
כלומר, בכל תחום יש אנשים מתפרנסים בקושי, ואפי' רופאים ומתכנתי מחשבים.
אם עובדים קשה, ושואבים להיות יותר טובים מהכי טובים אפשר להתפרנס מכל תחום עיסוק.

• הוסף לסימניות
כישרון לציור ואהבה לתחום יש לה?

• הוסף לסימניות
כן. היא אוהבת לצייר.

• הוסף לסימניות
אני אומרת שתלמד היטב ציור ותשקיע בזה
אחרי זה קונים לוח דיגיטלי ולומדים את התוכנה שצריך ומצירים גם דיגיטלי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אבימי;1495274:
אם עובדים קשה, ושואבים להיות יותר טובים מהכי טובים אפשר להתפרנס מכל תחום עיסוק.

מצטרף לדברים. צריך לעשות השתדלות והשאר מה'!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אבימי;1495274:

כל כך נכון!
איזה שוק לא רווי היום?..
השאלה הבסיסית מבחינת התאמה לבנאדם היא -
האם היא מתאימה להיות עצמאית, או לא.
כי רופא ומתכנת ועוד הרבה דברים אחרים - יכול להיות גם שכיר,
אין כמעט ציירות שכירות.
ולהיות עצמאית זה דורש המון אמונה, משמעת עצמית - פלוס פלוס פלוס.
בקיצור צריך לערוך בדיקה עצמית. חוץ מהשאלה של הכשרון וההתמדה בלהתקדם ולא להתייאש.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה